Регион

КРИВИЧНА ПРОТИВ ШЕШЕЉА ЗБОГ ПОВРЕДЕ УГЛЕДА ХРВАТСКЕ: Ријечки адвокат тврди да ‘лијепа њихова’ мора да суди вођи радикала!

Ријечки адвокат Далибор Видовић поднео је данас Жупанијском државном тужилаштву у Ријеци кривичну пријаву против Војислава Шешеља, којом га терети да је у Београду гажем хрватске заставе и вређањем посланика починио кривично дело повреде угледа Хрватске.

ПРИШТИНА РУШИ ПРЕГОВОРЕ: Готово је, сад морамо у завршну фазу!

Видовић каже да кривичну пријаву не би подносио да је Шешељ или било ко други кривично дело починио на хрватској територији, јер би, како каже, државно тужилаштво у том случају вероватно само реаговало.

(FOTO) ФОТОГРАФИЈЕ ДОКАЗ БРУТАЛНОСТИ Наташа на лицу има ПОДЛИВЕ, МОДРИЦЕ И ПОСЕКОТИНЕ

Овом кривичном пријавом хтео сам да упозорим на чињеницу да су се у конкретном случају стекли сви услови за примену кривичног законодавства РХ, што је изузетак у односу на опште правило да свака држава у правилу кривично процесуира кривична дела почињена на својој територији (територијално начело кривичног прогона“, тврди овај ријечки адвокат.

ИСПОВЕСТ НОВИЦЕ ЗДРАВКОВИЋА: Смрт ми се ближи! Нећу да умрем у мукама као мој Тома

Видовић је кривичну пријаву на основу сазнања добијених из медија, пише ријечки Нови лист.

ШОК НА ББЦ: Британски адмирал – АСАД НИЈЕ КРИВ, ПОЛИТИЧАРИ МЕ ТЕРАЛИ ДА БОМБАРДУЈЕМ СРБЕ!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ВИДЕО) РЕШЕНА МИСТЕРИЈА СТАРА 4.000 година: Мумија без главе нађена је још 1915. године, а тек сада је ФБИ открио њен идентитет

ПИСМА ИЗ МАГЛЕ: Сирија – доказ да Запад више не може да прети Србији

ОПАСАН СЦЕНАРИО: Креће најјачи удар на Српску цркву у Црној Гори

ЛЕПА БРЕНА ЈЕ ПОСЕТИЛА ЧУВЕНУ БАБА ВАНГУ: Данас је највећа балканска звезда, а овакву судбину јој је пророчица предвидела!

Извор: Танјуг

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
13°
23°
Sat
26°
Sun
26°
Mon
26°
Tue