Printscreen
Србија Хроника

КРИМИНАЛ ЗАВЛАДАО НА КиМ! Албанци наоружани пљачкају банке и супермаркете, НАРОД У ПАНИЦИ, А ПОЛИЦИЈА НЕМОЋНА!

Већина напада дешава се уз помоћ ватреног оружја и полиција је потпуно немоћна, док су грађани с правом уплашени за своје животе

(ВИДЕО) ПОСЛЕДЊИ АПЛАУЗ МАРКУ НИКОЛИЋУ! На сахрани бројне колеге, Ивица Дачић и Мима Караџић у сузама

Приштински медији у паници пишу како је КиМ постало рај за криминалце, док се остали грађани осећају потпуно незаштићено. Наоружани пљачкаши тероришу раднике банака и самопослуга, као и клијенте.

Прошле недеље дошло је до оружаног обрачуна пљачкаша и полиције у Истоку, у близини Пећи, када је погинуо један полицајац, а један пљачкаш је рањен. Такође, маскирани пљачкаши опљачкали су банку у Косову Пољу, а сличан сценарио поновио се и у једном приштинском тржном центру.

Вучић: Да су се питали у мојој странци, избори би били расписани још пре 15 дана

Полицијски званичници саопштили су да је током 2018. године на КиМ забележено 263 оружане пљачке. Два пљачкаша су убијена током прошле године; једног је убила полиција у Истоку, а другог власник радње у Приштини.

Такође, приликом размене ватре у Истоку, убине је и један полицајац, што је додатно подигло и онако високу тензију кад су у питању пљачкаши.

(ФОТО) ОРГАНИЗАТОР ПРОТЕСТА: Анасоновић ширила лажне вести да је Гујон расиста, а она има расисте на протестима!

Полиција је саопштила да су већ на почетку ове године откривени криминалци који су таргетирали неке бизнисмене и добростојеће људе у жељи да их опљачкају.

Само 3. јануара забележене су чак четири оружане пљачке, па се претпоставља да ни ова година неће бити ништа боља кад је криминал у питању.

Драма у Косовској Митровици: Изгорео ауто у којем је била екипа „Времена“

Већина напада дешава се уз помоћ ватреног оружја и полиција је потпуно немоћна, док су грађани с правом уплашени за своје животе.

Полицијски званичници најавили су да ће боље наоружати своје службенике, али мало је вероватно да ће то спречити пљачкаше да наставе да оробљују банке и продавнице, као и да киднапују богатије људе и траже откуп.

(ФОТО) ДЕТАЉИ СТРАВИЧНЕ ТРАГЕДИЈЕ КОД ЗРЕЊАНИНА: Ивана је била весела и пуна живота, а онда је мајка пронашла њено беживотно тело у кади са тушем у руци…

(ФОТО) Пентагон у паници: Кина успешно тестирала оружје будућности

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ПРЕМИНУО ДРАГОСЛАВ ШЕКУЛАРАЦ: Одлазак друге Звездине звезде

УЖАСНА ТРАГЕДИЈА У СТАЈИЋЕВУ КОД ЗРЕЊАНИНА: Ивана (23) погинула у рођеној кући, настрадала у купатилу од струјног удара

(ВИДЕО) Шокантан снимак из нишког аутобуса смрти: Није стао на знак СТОП

Оставите коментар