Youtube / Nixa Zizu
Србија Хроника

Крике дечака из Лознице који је остао без два прста због петарди прво чули родитељи! Вриштао је од болова, било је страшно, једва су му сачували трећи прст

Четврти прст је такође повређен, али су лекари успели да га сачувају.

(ВИДЕО) ХРВАТСКИ ИСТОРИЧАР КОЈИ ТВРДИ ДА СУ СРБИ СТАРОСЕДЕОЦИ БАЛКАНА: Аустрија и Немачка манипулисали историјом како би…

Дечаку М. С. (13) из околине Лознице ампутирани су кажипрст и средњи прст пошто му је у руци приликом игре експлодирала петарда.

Од болне вриске дечака, породица од пре две вечери још не може да се смири.

– Он је био ту на пољани, испред куће. Био је сам. Запалио је петарду и она му је експлодирала у руци. Кад су родитељи чули вриску, били су ван себе. Мајка му је увила руку у пешкир, а он је вриштао од болова. Било је страшно – испричали су чланови породице.

ДЕТАЉИ крвавог злочина код Врања: ДОШАО НА СЛАВУ, ПА УБИО КОМШИЈЕ!

У лозничкој болници потврдили су да је дечак примљен на одељење где су му лекари због тежине повреда хитно ампутирали два прста.

– Он је примљен у таквом стању да је ампутација била нужна. Лекари су морали да му ампутирају други и трећи прст. Примљен је са повредама руке и шаке и опекотинама по десној руци насталим од експлозивне направе. Дечак ће бити задржан на одељењу до даљег – рекла је портпарол лозничке болнице Драгана Васиљевић.

ПРЕСУЂЕНО МАЈЦИ ИЗ ПАКЛА: Убила је осмомесечну бебу у Београду, тело увила у најлон кесу и бацила на терасу!

Youtube

Четврти прст је такође повређен, али су лекари успели да га сачувају.

КУПИЛА САМ АУТО ОД ЈЕДВА УШТЕЂЕНИХ ПАРА, А НА ШАЛТЕРУ ШОК! Уместо да ми преда таблице, службеница ми је рекла ужасну ствар

Повреде од петарди готово да су се усталиле пред новогодишње празнике. Тако је пре само пет дана једанаестогодишњак из Бањалуке тешко повређен пошто је један од његових вршњака убацио запаљену петарду у флашу. Од експлозије, крхотине стакла погодиле су га у око, а имао је повреде и на лицу и по рукама. Дечак чека операцију.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

СЛОБОДНА ДАЛМАЦИЈА: Да ли ће Сплићани у београдском затвору бити жртве освете?

Српски шверцери натерали мушкарца у реку, он се утопио, а они су га оставили!

Без повратка на визе за грађане Србије

Извор: Телеграф

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
21°
29°
Sat
31°
Sun
30°
Mon
26°
Tue