Printscreen
Политика Србија

КРАЈ ЗА ХАРАДИНАЈА?! Нису му дошли главе ни Србија, ни Русија, ни Тачи…

Око 20.000 државних службеника на КиМ започеће штрајк на крају јануара ако им се не уваже захтеви за повећањем плата по принципу "иста позиција, иста плата".

Ово је за Радио Косова рекао Мурсел Зимбери, председавајући Синдиката јавних службеника Косова, који је додао да су ови радници једини који имају основну плату од око 340 евра.

(ФОТО, ВИДЕО) ,,1 ОД 5 МИЛИОНА“: Станислава се стиди свог имена, али не и да ВРЕЂА ПРАВОСЛАВЉЕ!

Крај јануара би, дакле, могао да значи 20.000 државних службеника у штрајку, уколико им се плате не изједначе са платама у осталим јавним секторима, а Зимбери каже да су они једини којима нису повећане плате, док су у другим секторима повећане.

(ВИДЕО) ПУКОТИНЕ У ДРУГОЈ СРБИЈИ: Сад „заратили“ Биљана Србљановић и Сергеј Трифуновић

– Ово више нећемо да толеришемо, почећемо са масовним штрајковима и протестима. Ја сам за дијалог, али мислим да је дошло до краја. Чекамо владину одлуку о томе како ће нас категоризовати – рекао је Зимбери.

Он је рекао да су плате ових службеника ниже него просечне плате на КiM, и да су они плаћени од 320 до 350 евра.

(ВИДЕО 18+) СКАНДАЛ НА ПРОТЕСТУ! БАХАТИ ЂИЛАС ПСОВАО МАЈКУ СТУДЕНТИМА: Пи*ка ти материна пе*ерска! Они му одговорили: Бандиту, наши родитељи су твоје ЖРТВЕ!

Зимбери је рекао да, ако се не постигне договор, може доћи до парализе државне администрације.

ДАЧИЋ: Палау преиспитује признање самопроглашене независности Косова!

– Ако јавни службеници штрајкују, улазимо у потпуну парализу државе, јер јавни службеници раде у свим државним институцијама, дакле у просвети, у здравству, у судству… Значи, биће последица – нагласио је Зимбери.

ДРАМА У БЕОГРАДСКОМ НАСЕЉУ БЕЛЕ ВОДЕ! Син ножем избо мајку по глави и врату, хитно пребачена у Ургентни центар!

Многи на КиМ спекулишу да би овакав масовни протест државних службеника могао да значи и велики проблем за актуелну тзв. владу Косова, као и Рамуша Харадинаја.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Зашто амерички медији панично упозоравају Белу кућу на — Србију

НЕПОЖЕЉНИ: Брод с мигрантима тражи луку, ниједна земља га не прима!

ПОТПУНО ПОМРАЧЕЊЕ Ноћас ћемо угледати КРВАВИ МЕСЕЦ, то је знак БИБЛИЈСКОГ ПРОРОЧАНСТВА

СВЕДОЧАНСТВО МЕРИ ВОЛШ, ИРКИЊЕ КОЈА СЕ ЖРТВОВАЛА ЗБОГ ИСТИНЕ О СРБИМА: Косово је у рукама албанских и међународних криминалаца, под шлемом ЕУ и УН ОВК је извршила скривени геноцид!

НЕВЕРОВАТНА ИСПОВЕСТ САБОРЦА ЂОРЂА БОЖОВИЋА ГИШКЕ: Преживео сам руски рулет са Шиптаром и Кумом! Ставили су метак, завртели, пуцали у мене…

ГазетаЕкспрес/Информер

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
18°
29°
Wed
29°
Thu
30°
Fri
30°
Sat