Србија Хроника

Корупција на ВМА први случај Посебног одељења тужилаштва

Хапшење лекара на служби у Војномедицинској академији потпуковника Б.Р, први је случај у Србији који је подити Посебно одељење за субијање корупције Вишег јавног тужилаштва у Београду.

ОТКРИВАМО: После незаборавних улога овај српски глумац напушта сцену због болести!

Хапшење лекара на служби у Војномедицинској академији потпуковника Б.Р, први је случај у Србији који је подити Посебно одељење за субијање корупције Вишег јавног тужилаштва у Београду, које је почело са радом прошле седмице, почетком примене новог Закона о органзацији и надлежности државних органа у борби против организованог криминала, корупције и тероризма.

ОРБАН ЖЕСТОКО ОДБРУСИО БРИСЕЛУ: „Уједињене Европске Државе“ не долазе у обзир!

Акцију хапшења осумњиченог заједно су спровели припадници Војнобезбедносне агенције и поменутог тужилаштва, а да ли ће против Б.Р. бити покренута истрага и предложен притвор, биће познато сутра.

СПЦ ДОБИЈА НОВИ УСТАВ: Погледајте како ће се убудуће звати Српска црква!

Наиме, Б.Р. ће сутра бити саслушан у Посебном одељењу тужилаштва за субијање корупције, рекла је Тањугу портпарол тужилаштва Татјана Секулић.

Б.Р, се сумњичи да је као лекар на служби у ВМА дужи временски период злоупотребљавао свој службени положај, али детаљи случаја још нису званично саопштени.

„ПРАВНО ОБАВЕЗУЈУЋИ СПОРАЗУМ“ – западни план за капитулацију Србије

У јучерашњем саопштењу Министарства одбране наводи се да је акцијом обухваћено више лица, али је само Б.Р. је одређено задржавање полицијско задржавање до 48 часова.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Контролор у специјалној мисији: Зашто је Скот надгледао изборе у Београду

ИЗБОРИ У АРАЂЕЛОВЦУ: Понавља се гласање на бирачком месту у Врбици

Путин: Извоз руског оружја у 2017. години 16 милијарди долара

Извор: Новости

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
23°
25°
Mon
25°
Tue
24°
Wed
18°
Thu