Youtube
Друштво Србија

Контролор активирао СУЗАВАЦ у аутобусу, путници се гушили

Невероватна сцена у градском превозу у НИшу.

ГРОБАРИ СЕ ОГЛАСИЛИ: Навијачи Партизана открили ко су људи које су скинули голе и пребили. Објавили и њихове личне карте (ФОТО)

Један контролор нишког градског саобраћајног предузећа испрскао је сузавцем путника са којим се потукао, а колатерал овог сукоба било је и двадесетак Нишлија, које су путовале истим аутобусом.

Незапамћени инцидент догодио се око 10 сати на аутобуском стајалишту на Тргу Краља Александра у возилу које саобраћа на релацији Његошева улица – Доњи Комрен.

ДАЈ ТИ МЕНИ 1000 ЕВРА

Путници су једној жени којој су контролори узели пасош јер није имала карту, казали да они на то немају право и тражили да јој путну исправу врате. Нарочито упоран у њеној одбрани био је један старији човек који је са контролорима разменио оштре речи. То је разбеснело једног од њих који је пришао старцу и казао му:

– Ајде сад ти, дај ми 1000 евра. Запрепашћени човек му је рекао : – Шетај.

Преживели навијач Партизана је унакажен: Избијени му сви зуби, откинут нос, скоро остао без увета

То је контролора додатно разбеснео, скочио је на њега, почела је туча у којој му се придружио и његов колега. Страшно је било гледати, они су имали по тридесетак година а путник је био дупло старији. Када смо стигли до Трга Краља Александра, човек је покушао да изадје из аутобуса али га је возач ухватио и док га је држао, један од контролора га је испрскао сузавцем – описује хулигански испад градских службеника једна путница.

Она каже да су буквално били заробљени у аутобусу док је сукоб трајао.

Возач није хтео да отвори врата и то је трајало бар три, четири минута који су нам се учинили као вечност. И када нас је пустио напоље, морали смо да узмемо такси, јер ни после десетак минута гас није изветрио.

Украјинка Диана Ланкина задивила целу Мачву: Има само 20 година и у Богатићу ради посао због ког јој се сви клањају, а ево шта каже о омладини у Србији

ПРЕКОРАЧЕЊЕ ОВЛАШЋЕЊА

Заменик директора Дирекције за јавни превоз Ненад Станковић потврдио је да су контролори грубо прекорачили своја овлашћења.

Они немају право ни да поседују сузавац а камоли да га употребе. Против обојице контролора ће бити покренут дисциплински поступак а на полицији је да утврди да ли има основа и за њихово кривично гоњење – казао је Станковић.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Огласила се полиција поводом нереда на Вечитом дербију: Међу повређенима и странци, укупно 26 особа ухапшено

ИСТИНА УГЛЕДАЛА СВЕТЛОСТ ДАНА: Поверљив документ ХВО-а потврда злочина Бошњака над Србима

НЕМОРАЛНА ОПАТИЦА: Рађала је децу, помагала љубавнику у убиствима и водила БЛУДНИ ЖИВОТ који је згрозио и невернике

Извор: Телеграф

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
26°
28°
Fri
29°
Sat
31°
Sun
31°
Mon