kurir.rs
Србија Хроника

ШОКАНТНО ОТКРИЋЕ КОМШИЈА ДАРКА КОСТИЋА – Комшије откриле да деца често долазе и питају „Јел ту Дарко?“, а он узима кључеве од сале за тенис, иако не игра тенис…

Комшије проговориле..

(ВИДЕО) ЕКСПЛОДИРАО ЏИП КОД ФРАНША: Убијен Синиша Милић! БОМБА ЕКСПЛОДИРАЛА ТОКОМ ВОЖЊЕ

После вести да је Дарко Костић покушао да силује малолетног учесника такмичења „Неки нови клинци“, екипа „Ало!“ упутила се на адресу модног креатора.

Швајцарци изнервирали Савићевића: Дејо генијално одговорио како ће Србија да заустави Шаћирија

Иако су многобројне комшије одбијале да говоре о Дарку Костићу, један је ипак открио шокантне детаље из живота модног креатора.

(УЗНЕМИРУЈУЋЕ ФОТОГРАФИЈЕ) Језиви призори после профи ликвидације: Милић вриштао до последњег даха, заробљен у џипу! СТРАВИЧНИ ДЕТАЉИ

– Често долазе деца и питају: „Је л’ ту Дарко?“. Питам се шта ће им Дарко, али сви овде знају да воли малолетне особе. Дешавали су се разни инциденти у згради због свега тога, јер су у питању дечица. Узимао је кључеве од сале за тенис 14.6. а вратио их је 17.6. – каже један комшија а на питање са ким модни креатор обично игра тенис, комшија каже:

КАКАВ ШАМАР ШАЋИРИЈУ! АКО СИ ВЕЋ ТОЛИКИ ПАТРИОТА… Лука Миливојевић са пар реченица брутално одговорио Албанцима из швајцарског тима

– Он не узима кључеве за салу за тенис преко дана, већ у току ноћи. Он ни не игра тенис, него тамо приводи дечаке – каже комшија.

ИСТОРИЈСКЕ ЧИЊЕНИЦЕ КОЈЕ НЕ ЗНАТЕ: ДУБРОВЧАНИ СУ БИЛИ ЧЕТНИЦИ, ХРВАТСКУ ЈЕ ПРОШИРИЛА СРБИЈА, А МУСЛИМАНИ БИЛИ СА РАДИКАЛИМА!

Након ове приче, новинарска екипа упутила се ка вратима стана модног креатора. Врата су била изгребана, а иако је светло у стану било упаљено, нико није отварао.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ДИРЕКТОР ПОЛИЦИЈЕ РЕБИЋ: Цветковић је био комичан – ИЗНЕО ЈЕ НИЗ ЛАЖИ И НЕЛОГИЧНОСТИ!

СВЕ ДОГОВОРЕНО: Русија наоружава Турску моћним оружјем, САД ће да полуди!

ОЧЕКУЈЕ НАС КИША СА ОЛУЈНИМ НЕВРЕМЕНОМ И ГРАДОМ: Издато упозорење за ове делове Србије!

Столтенберг признао: Нема више јединства унутар НАТО-а

Вучић: Да неће Хоти да му и Орбан да Кечкемет…?

Извор: alo.rs

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
17°
22°
Mon
25°
Tue
24°
Wed
19°
Thu