Харадинај (Фото: Јутјуб)
Друштво Србија

КОМШИЈА О ПРВОМ РАМУШОВОМ ЗЛОЧИНУ: Харадинај убио Миодрага, па почео крвави пир!

Рамо Јолај је, од рођења до априла 1998. године, живео у селу Глођане надомак Дечана и био је комшија Рамуша Харадинаја, а сведок је првог злочина албанског терористе и садашњег самозваног премијера тзв. "Косова".

Рамо је сведочио пред Хашким трибуналом против Харадинаја и описао је догађај од 24. марта 1998. године када је Рамуш Харадинај лично убио командира полицијске станице у Рзнићу Миодрага Отовића.

(УЗНЕМИРУЈУЋ ВИДЕО) ПРАВЕ НОВИ ОВК Шиптари наоружани до зуба спремају се да крену у покољ Срба, ево шта ће покушати да освоје

Рамо је познавао самозваног премијера тзв. „Косова“ док је још био дете.

– Мој син и Рамуш су заједно одрасли. Познавали смо се, породице су се познавале, стричеви и ујаци – рекао је Рамо и додао да је познавао и Рамушовог оца.

ШЕШЕЉ БРУТАЛНО ПО ЕСТРАДНОМ МЕНАЏЕРУ: Саша Мирковић је ЧОВЕКОЛИКИ МАЈМУН!

Ујутру, 24. марта 1998. године, Рамо Јолај се враћао из Ђаковице када је пред кућом Харадинајевих видео двојицу полицајаца и чуо пуцњаву.

– Одмах након Хилмија (Рамушовог оца) је изашао Рамуш са оружјем и пуцао у Отовића. Онда сам видео Отовића како пада – испричао је Јолај.

ИНЦЕСТ САГА ИЗ МРЧАЈЕВАЦА СЕ НАСТАВЉА: Полиција евакуисала стрица и његову братаницу! Разјарени мештани стражаре испред куће! РАСПОП ЗАХТЕВА ПРЕГЛЕД ГИНЕКОЛОГА

Рамо је рекао да је у тренутку убиства Отовића био удаљен педесетак метара од куће и да је све добро видео.

Када је Отовић убијен, полиција је опколила имање Харадинајевих, а сведок је побегао и заједно са другим сељанима се сакрио крај оближњег потока.

УБИЛА САМ МОГ СЛОБУ, СМРСКАЛА САМ МУ ГЛАВУ СЕКИРОМ! Језиви детаљи драме код Шапца! Несрећни човек годинама спавао са ножем под јастуком!

Према оптужници, био је то први већи сукоб ОВК и полиције у околини Дечана после ког су албански терористи, под вођством Харадинаја, преузели контролу над тим подручјем прогоном и злочинима над српским цивилима и Албанцима који су сматрани колаборационистима.

Извор: Медији

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
21°
28°
Tue
27°
Wed
29°
Thu
30°
Fri