Printscreen
Спорт

КОЛИНА О ПЕНАЛУ НАД МИТРОВИЋЕМ: Чувени судија објаснио шта се десило. ЕВО ДА ЛИ БИ ОН ПОКАЗАО НА БЕЛУ ТАЧКУ!

ФИФА је данас одржала конференцију на којој су судије одговарале на питања о спорним тренуцима, ВАР технологији, а дотакли су се и спорног инцидента на мечу са Швајцарском, када је наш репрезентативац Митровић оборен од стране два играча, а пенал није досуђен.

Новинари су закључили да се инцидент са Митровићем истакао у првој фази Мундијала, а ево како је Колина то прокоментарисао:

КАКО ЈЕ УХАПШЕНА ЖЕНА КОЈА ЈЕ ШИРИЛА СИДУ ПО СРБИЈИ: Полиција је нашла у Карађорђевом парку! 500 МУШКАРАЦА ШИРОМ ЗЕМЉЕ У ПАНИЦИ ОД ОВИХ РЕЗУЛТАТА

– Било је инцидената у почетку групног такмичења, али су одједном скоро нестали, у следећим мечевима их није било, или су санкционисани, приметили смо, интервенисали, признаћете да се нешто променило након тих инцидената – казао је Пјерлуиђи Колина, одговарајући на питање о прекршају над Митровићем.

(ВИДЕО) ЛАЗАНСКИ ОПЛЕО ПО ОРЛОВИМА: Они нису креативци, то су набеђене величине и када видим њихов благотелећи поглед… Милинковић-Савић, самопроглашени играч од 200 милиона евра игра катастрофа!

Он је казао да су данас ту да говоре генерално о суђењу, а не о специфичним случајевима, али је овим одговором у име судија ФИФА признао да су судије направиле пропусте на почетку такмичења. Казао је да је и то нормално за нове технологије.

ПОКЛОНИО ОРУЖЈЕ ВОЈСЦИ СРБИЈЕ УЗ ЈЕДАН УСЛОВ: АКО УЂЕТЕ У НАТО, ВРАТИТЕ МИ ТОП!

– Морамо да научимо да ходамо, да бисмо летели – изјавио је, осврћући се на ВАР технологију.

Питање је било и да ли ће неко од судија због грешака напустити Мундијал, а питање се односило и на Феликса Бриха, на ког се жалила Србија.

– У овој фази још нисмо одлучили да ли ће неко напустити такмичење – речено је на конференцији.

Питање на конференцији односило се и на коментар Младена Крстајића, селектора Србије, да „Бриха треба послати у Хаг“, а Колина је одговорио да је ту на потезу дисциплинска комсија ФИФА.

(ФОТО) БИЛА ЈЕ НАЈЛЕПША ЖЕНА ЈУГОСЛАВИЈЕ КОЈА ЈЕ ПРЕВАРИЛА МУЖА: Лекари су јој се борили за живот, а данас се у 56 година скинула у бикини и изгледа НЕВЕРОВАТНО ДОБРО!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ФОТО) СТИДИТЕ СЕ, ОРЛОВИ: ЕВО ШТА СУ РАДИЛИ САМО ДАН НАКОН ШТО СУ РАЗОЧАРАЛИ НАЦИЈУ

Руски дипломата у ЕУ: „Северни ток 2” може да се гради и без Данске

(ФОТО) НЕВИЂЕНА ПРОМЕНА: Данас је најпознатија дива ФИЛМОВА ЗА ОДРАСЛЕ, а њене слике из средње школе су ШОКИРАЛЕ СВЕ – спојене обрве, вишак килограма…

ПРОСЛАВЉАЛА ПОБЕДУ НАД СРБИЈОМ, ПА ПОГИНУЛА У СВОЈОЈ КУЋИ: Најјезивија смрт Мундијала! Пресудила јој чаша вина!

ДАЧИЋ О ПОВЛАЧЕЊУ ПРИЗНАЊА КОСОВА: Пацоли нек твитује, а ја ћу да радим!

Извор: Kurir

Оставите коментар