Извор: mc.rs
Политика Србија

КО ЈЕ ОВДЕ ЛУД: Одржавање Фејсбук профила Марка Ђурића кошта милион динара?! (ФОТО)

У јавност је процурео скен документа којим Канцеларија за Косово и Метохију додељује уговор од готово 10.000 евра компанији ,,Блумен груп д.о.о." и то за потребе ,,стратегије комуникације на друштвеним мрежама".

Аутор: Милован Јовановић

Ових дана друштвене мреже у тону неверице брује о документу којим Канцеларија за Косово и Метохију додељује милион динара друштву са ограниченом одговорношћу ,,Блумен груп“ (Blumen Group) из Београда у циљу вођења ,,стратегије комуникације на друштвеним мрежама“.

Стратегија комуникације на друштвеним мрежама би, поред осталих мера, заиста требала да буде део целовите српске стратегије за очување Косова и Метохије, и то као скуп психолошко-пропагандних активности у дигиталном простору. Међутим, овде се не ради о томе. У делу документа који прецизира шта за Канцеларију за Ким значи ,,стратегија комуникације на друштвеним мрежама“ се види да то подразумева уређивање фејсбук и твитер налога директора Канцеларије Марка Ђурића, као и креирање нових профила.

Извор: facebook.com

Поставља се питање какву то ,,стратегију комуникације“ Канцеларија за КиМ може да води преко фејсбук и твитер налога бившег потрчка из ,,Отпор“-а, Марка Ђурића, и то у вредности од милион динара? Да ли твитови убеђивања косовских Срба за улазак у сепаратистичку владу крвника Рамуша Харадинаја могу коштати милион динара док се деца у Србији лече СМС порукама?

Ово је нажалост само један (у поређењу са другим можда чак и мали) пример апсурдности до којих доводи пракса постављања отпорашких кадрова на одговорне државне функције од којих зависи национални опстанак. Када се има у виду да је Марко Ђурић, као члан ,,Отпор“-а и потрчко Срђе Поповића, 2000. године рушио државу, а да се сада налази на практично најодговорнијој позицији за очување Косова и Метохије у саставу Србије, не би требало нимало да чуди то што се Србија нашла у овако жалосној позицији у борби за свој територијални интегритет.

Извор: Говори Србија

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Северна Кореја поново лансирала ракету преко Јапана, Сеул узвратио

Потврђено: Експлозија у метроу у Лондону је терористички напад (ВИДЕО)

Овако је изгледао сусрет руских и америчких космонаута на МСС (ВИДЕО)

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
7°
10°
Wed
10°
Thu
14°
Fri
17°
Sat