Printscreen
Србија Хроника

КО ЈЕ ЉУБОМИР ЈОВАНОВИЋ СТАКЛЕНИ, ОТАЦ МЛАДИЋА КОЈИ ЈЕ ПУЦАО У ЖЕНУ ПА СЕБЕ: Заштићени Сурчинац, Чуметов друг! Возио џип са РОТАЦИЈОМ и носио полицијску значку, а хапшен је и са другим сином! ПОГЛЕДАЈТЕ КАКО ЈЕ ПАО У САБЉИ (ВИДЕО)

Опште је познато да статус заштићеног сведока подразмева много тога, али не постоји закон према којем би могли бити правдани поступци Чуметовог друга - Стакленог, који је у жижу јавности поново доспео синоћ, након што је његов син пуцао у бившу супругу и то док је возила колица у којима је било њихово малолетно дете, а затим покушао себи да одузме живот.

Након трагедије која се синоћ догодила у Улици Јурија Гагарина, као бомба је одјекнула вест да је Д.Ј., човек који је покушао убиство, а затим и самоубиство син једног од најпознатијих Сурчинаца, Чуметовог доброг пријатеља – Љубомира Јовановића, познатијег као Стаклени.

(ФОТО) ЕВО КО ЈЕ ПРИСТУПИО ЗАВЕТНИЦИМА! Представили програм и нове чланове!

НОВИ УДАР НА СРБЕ НА КОСОВУ И МЕТОХИЈИ!

Као и сваки припадник неког клана, тако се и за стакленог везује бурна прошлост и неретко бахато понашање.

Осим тога, након што је добио статус заштићеног сведока, као сведок покушаја убиства атентата на Љубишу Буху Чумета у Сурчину 3. августа 2002, кад је убијен Ивица Николић, очигледно је сматрао да је заштићен од закона сваке врсте, те је неретко био умешан у пуцњаве, а хапшен је и заједно са својим другим сином Гвозденом.

Пиштољ без дозволе и легитимација МУП

Стаклени, и његов син Гвозден приведени су 2016. године испред београдске Палате правде након што је полиција код њих пронашла пиштољ, као и значку Жандармерије.

Како је „Курир“ још тада писао, „пајеро“ налик на полицијски регистрован је управо на име Стакленог.

(ВИДЕО) ХАОС КОД ЛАЗАНСКОГ У ЕМИСИЈИ! Сви су занемели када је откривено да ли је Југославија капитулирала 1999. године

(ВИДЕО) НЕ ЖАЛИМО СРПСКУ ДЕЦУ, НИ МАЈКЕ, ОНИ СУ ГОРИ ОД ЖИВОТИЊА! Американци објавили језив говор мржње Шиптара са Косова

„Аутомобил има уграђене блинкере на бранику, а у њему је пронађено и ротационо светло, које иначе полиција користи током акција тако што га вади и ставља на кров. За легитимацију МУП још увек се проверава да ли је оригинална или је фалсификат“, открио је тада извор „Курира“.

Осим Јовановића и његовог сина, полиција је привела и тројицу мушкараца који су били у њиховом друштву.

После саслушања у полицији Савски венац они су пуштени на слободу. Кривична пријава, је највероватније бити поднета само против Гвоздена Јовановића, пошто је он признао да је пиштољ његов.

„Рекао је да га носи ради личне безбедности и да за њега нема никакву дозволу“, рекао је тада саговорник „Курира“.

Ротација је прекршај – казне високе

БРУТАЛНА САЧЕКУША НА ЦЕТИЊУ: Убијен Богдан Милић! Нападачи га из кола засули смтроносним рафалима

ЈЕЗИВИ ДЕТАЉИ ДРАМЕ НА НОВОМ БЕОГРАДУ! Купио пиштољ да би убио супругу?! Пуцао из РЕВОЛВЕРА на супругу док је ШЕТАЛА СА СИНОМ!

Подсећамо, у октобру 2013. је усвојен правилник који тачно одређује ко има право да на аутомобилима има блинкере и ротацију. По њему, само војска и полиција имају право да их користе, осим у изузетним случајевима, кад МУП додељује особама чија је безбедност угрожена или им је неопходна за брз пролазак. За овај прекршај предвиђена је казна од 15.000 до 30.000 динара.

Трговина украденим аутомобилима

Осим што је често хапшен због недозвољеног ношења оружја, Стаклени је хапшен и због трговине украденим аутомобилима. Приликом једног претреса 1998. код њега је наводно пронађена полицијска радио-станица.

Након низа скандала, у медијима се ретко, па малтене уопште и није помињало име овог познатог Сурчинца, све до јуче када је његов други син починио тешко кривично дело – покушај убиства и самоубиства.

Лекари се боре за живот бивших супружника

Бивши супружници су на реанимацији Ургентног – она са три прострелне ране у грудима, а он са повредом главе након покушаја да изврши самоубиство и то пиштољем који је купио специјално за ту сврху.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Политизација мигрантске кризе у БиХ: Циљају Додика — а погодиће Федерацију

Клинтон и Олбрајтова на месту злочина, Север окићен српским и руским заставама

(ВИДЕО) У СУБОТУ СВИ КАО ЈЕДАН ПРЕД САБОРНИ ХРАМ! Андрија Мандић позвао на одбрану српских светиња у Црној Гори!

НАТО И КФОР СУ СТВОРИЛИ ЛАЖНУ ДРЖАВУ КОСОВО! Српски министар обрушио се на западне земље!

ТРАГЕДИЈА КОД ТИТЕЛА: Дете се утопило у бари, Жандармерија на ногама!

Курир

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
27°
28°
Tue
29°
Wed
29°
Thu
30°
Fri