Printscreen
Регион

КО ЈЕ ДАВОР ДРАГИЧЕВИЋ: ХЕРОЈ НА СМРТИ СВОГА СИНА

Не постоји човек у Републици Српској кога није потресла смрт Давида Драгичевића, двадесет једногодишњег младића из Бања Луке који је трагично изгубио живот.

Након ове трагичне смрти највише руководство Републике Српске саопштило је, да је свима циљ да се што је пре могуће утврди узрок смрти младог Давида и да то могу урадити једино институције, а пре свега Тужилаштво и полиција Републике Српске, од којих је то директно и затражено. Исто руководство, са дубоким пијететом, изашло је оцу настрадалог Давида, Давору Драгичевићу у сусрет када су у питању његови лични захтеви, везани за истрагу о трагичном убиству његовог сина.

СТЕФАН СТАМЕНКОВСКИ: ВИШЕ НЕГО ИКАДА ПОТРЕБНО ПОДРЖАТИ ДОДИКА

Међутим отац настрадалог младића одлучио се да правду тражи на улици и само неколико дана након трагичне смрти свога сина пристао да своју трагедију и успомене на сина инструментализују стране службе, да се скуп и овај трагични догађај исполитизују, а Давор Драгичевић да успомену на свог сина чак уновчи, стављајући је у службу страних служби за дестабилизацију Републике Српске и рушење актуелне власти.

(ФОТО) РУГАЈУ СЕ НАРОДНОЈ НОШЊИ – ПОНОВО ПРОВОЦИРАЛИ НА ГЕЈ ПАРАДИ!

Покрет “Правда за Давида” је производ општег образца субверзивног обавештајног деловања који је рађен под овим сценаријом: “Окупити лажни узорак друштва у Републици Српској (Правда за Давида) на централном месту у Бања Луци, зато што је најпогодније за манипулацију”.

(ВИДЕО) УЖАС! РАЖАЊ МУ ПРОБИО ЛОБАЊУ: Дечак (10) бежао од роја пчела и доживео ужасну несрећу!

Нема сумње да је Давор Драгичевић, отац трагично настрадалог младића Давида, највећи манипулатор сопствене трагедије коју је чак добро и уновчио. Уосталом, да се не лажемо, зар Давор Драгичевић јунак улице, звезда тргова, месија, говорник, “освајач слободе” нажалост није постао херој на смрти свога сина?

Када га на пример Сенад Хаџифејзовић, на сарајевској Фејс ТВ, која припада групи која потпаљује медијску ватру у случају Давид Драгичевић , на почетку емисије пита: Како сте?, Давор одговара : “Одлично сам”

Без трунке емоције, уредно ошишан, обријан, дотеран!? Ту се одао. Излетело му. Све остало што је говорио било је наштребано. Он на ТВ наступа као командант неке паравојне формације, најављује револуцију, објављује рат држави, оптужује, прети, прозива, у зависности од сценарија кога добија на дневним нивоу. Каже да злочинци немају веру ни нацију, а одмах потом каже да су му сина убили Срби, православци!?!

(ФОТО) МИЛЕНКО (67) ЈЕ АПСОЛУТНИ ХИТ У СРБИЈИ: Пољопривредник из Ариља свакога дана дели аутограме, а разлог је ВИШЕ НЕГО ОЧИГЛЕДАН!

Но оно што сваком нормалном човеку мора запарати уши је изјава на Фејс телевизији, а и пре тога, да ће сада, први пут након пет месеци, ићи сину Давиду на гроб и да му доноси дуње из дворишта.!? Након пет месеци први пут на гроб сину!!?? Шта рећи? Са најдубљим пијететом се питамо како је отац могао да не оде на гроб свом сину пет месеци и шта је радио и шта га је то спречавало? То са дуњама му је препоручено да нагласи иако се добро види да и у том моменту тај човек нема емоцију кад прича и ради само шаблонски .

На крају зар нам мангупи из страних обавештајних редова употпуњених лидерима опозиције у Републици Српској, преко свог портпарола Давора Драгичевића, који је своју трагедију ставио у службу других, не најављују револуцију и то баш 5. октобра. Зато што Срби добро знају шта се тада десило у Србији.

ЈЕДИНА ЖЕЉА ЧУВЕНОГ ДЕДА ЂОРЂА, ЧУВАРА СРПСКОГ ГРОБЉА, КОНАЧНО ИСПУЊЕНА! Мој свет је мали и нисам пуно тога желео, али то желим!

Јел револуција хвала свима онима који су показали пијетет према трагично настрадалом његовом сину? Напокон куда је пошао тај “херој” Давор Драгичевић? У дизање револуције или да сачека да напокон сазнамо од надлежних институција како је настрадао његов син?Истина се мора сазнати кад тад а многе започете револуције су пропале ма ко стојао иза њих.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Последице урагана Флоренс: 11 мртвих, без струје 700.000 људи

МИТАР ПРЕД ТРАНСФЕРОМ КАРИЈЕРЕ! СРБИН ТЕМА ДАНА НА ОСТРВУ: Енглески великан за Смедеревца не жали милионе!

ДРАМА НА НЕБУ Авион полетео из Ниша а онда је путнике почео да гуши дим, ПИЛОТ МОРАО ОДМАХ ДА СЛЕТИ!

(ВИДЕО) Туча песницама: Жене у буркама сукобиле се насред улице

Инфосрпска

Оставите коментар