Printscreen
Регион

Кнежевић открива како је Мило зарадио први милион

Бизнисмен Душко Кнежевић није само плаћао енормне рачуне по луксузним хотелима и покривао дугове са кредитних картица актуелном председнику Црне Горе Милу Ђукановићу, већ је одрађивао и банкарске трансакције од највећег поверења за лидера ДПС-а и његову породицу, пишу данашње „Вијести“.

Кнежевић је тако положио милион и по евра депозита, као кеш колатерал, за кредит који је Ђукановић добио у Лондону 2007. године. Преко тог кредита je актуелни црногорски председник легализовао свој први милион, наводи подгорички „Дневник“.

РАСПАД ПРОЗАПАДНЕ ОПОЗИЦИЈЕ! Ђилас позвао на бојкот парламента, Живковић му скресао: Није то за оне који пред Вучићем лако клекну!

Како се наводи, и Ђукановић и представници црногорских институција крили су да је гаранција за тај кредит добијена од Кнежевића.

СЕРГЕЈ РАСТЕРАО „СЛОБОДНЕ ГРАЂАНЕ“! Чак 10 челника ПСГ напушта покрет, Јанковић се сакрио у мишју рупу!

Наиме, пошто је на кратко напустио функције и одлучио да се бави бизнисом, Ђукановић је 11. јула 2007. године на име своје фирме „Capital Invest“ добио кредит од милион и по евра и то од лондонске филијале грчке Пиреус банке.

Како пишу „Вијести“, кредит му је омогућила фирма Душка Кнежевића „Comsel Limited“, која је била жирант у том послу, тако што је као колатерал положила депозит од милион и по евра.

(ФОТО) ОВО ЈЕ МОНСТРУМ СА ЗВЕЗДАРЕ који је, после ноћи проведене на Фејсбуку и Твитеру, ИЗ ЧИСТА МИРА УБИО МИЛОША!

Тог дана су у Лондону потписана два уговора. Први уговор о гаранцији на милион и по за кредит „Capital Investа DOO“ потписан је између Пиреус банке (филијала Лондон) као даваоца кредита и фирме „Comsel Limited“ са Кипра као даваоца гаранције. Из овог уговора о гаранцији, који су Центар за истраживачко новинарство Црне Горе и „Вијести“ имале на увид, види се да је Мило Ђукановић као корисник кредита добио средства за „Capital Invest“ захваљујући новцу Кнежевића.

ХОРОР У ПРОКУПЉУ! „BМW“ прешао преко деке, мистерија је како се НАШАО НАСРЕД ПУТА!

У уговору се јасно прецизира и да је банка захтевала додатну гаранцију за кредит и то у виду кеш колатерала, коју је обезбедио гарантор, Кнежевићев „Comsel Limited“.

ЗАВЛАДАЋЕ ГЛАД! БРОЈ ЗВЕРИ 666 ОТКРИО ЈЕ СВЕ! Језиво пророчанство монаха Стефана из Хиландара УПЛАШИО је Балкан

Истог дана потписан је и други уговор о кредиту од милион и по евра између Пиреус банке као кредитора и „Capital Investа“ као корисника кредита и Мила Ђукановића као гарантора-власника фирме.

СКАНДАЛОЗНЕ ИЗЈАВЕ МИРОЉУБА ПЕТРОВИЋА! Бог је услишио молитве и убио учеснике Великог брата!

Након што је Ђукановић привукао пажњу јавности овом милионском трансакцијом, јер од своје плате која је годинама била знатно испод хиљаду евра, „Вијести“ пишу да је из Управе за спречавање прања новца саопштено само да се „Capital Invest“ за куповину акција задужио код једне банке у Лондону, те да је сада јасно да су из ове Управе хтјели да сакрију чињеницу да је за овај кредит Ђукановићу гарантовао Душко Кнежевић, тј. његова компанија са Кипра.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ПУЦЊАВА У ЧАЧКУ: Рањен адвокат Петар Ђуровић у својој канцеларији! ХИТНО ПРЕБАЧЕН У УРГЕНТНИ!

Ускоро потписивање приступног протокола о учлањењу Македоније у НАТО

ВИШЕ ОД МИЛИОН СРБА СПАСИЋЕ ЛЕК ИЗ ИЗРАЕЛА: Научници направили капи које ПОПРАВЉАЈУ ВИД, излечење је 100 процентно!

Од 1. фебруара поскупљују цигарете, погледајте за колико!

СКАНДАЛ! Ухапшен бивши директор Више пословне школе у Београду, нанео штету од 781 МИЛИОН

Спутњик Србија

Оставите коментар