FOTO: FACEBOOK / ALEKSANDAR KNEZEVIC KNELE
Србија

КНЕЛЕ ЈЕ ОВЕ ФУДБАЛЕРЕ НАТЕРАО ДА ОБУЧЕНИ ПЛИВАЈУ У БАЗЕНУ! Испливао догађај о којем се годинама ћутало!

Александар Кнежевић Кнеле, симбол лудих 90-их година у Србији, натерао је једном приликом целу фудбалску екипу да обучени пливају у базену!

ПРВЕ РЕЧИ Жике Тодоровића после велике породичне трагедије КИДАЈУ ДУШУ!

Кнеле је живео лудо и брзо, а тако је и завршио. Убијен је у београдском хотелу „Хајат“ у ноћи између 28. и 29. октобра 1992, када је имао само 21 годину.

Ипак, за живота је успео да, као један од првих пуцача на београдском асфалту, који је притом важио за неустрашивог, постане можда и највећа „легенда 90-их“.

О Кнелету се и данас испредају бројне приче…

Једну од њих испричао је његов пулен прозван „Мали Кнеле“.

Тај догађај одиграо се у хотелу „Митровац“ на Тари.

ШЕШЕЉ ПРВИ ПУТ ОТКРИО Ево шта ми је рекао кум Вучић кад сам се вратио из Хага

„Док смо набилдовани Кнелетов друг и ја играли стони тенис, са стране су стајали фудбалери Будућности из Подгорице и смејали се билдеру који је био очајан у стоном тенису. У том тренутку доле силази Кнеле, примети шта се дешава и то почиње да га нервира. Реч тамо, реч ‘вамо, дошло је до чарке. Након краће расправе, Кнеле вади пиштољ и све фудбалере тера у теретану и каже:

‘Пошто сте се ви смејали мом другару, сад ћемо ми вама. Ко не буде могао да уради исто што и он, онда иде на купање у базен али обучен!’

Билдер је дигао из бенча 150кг 5 пута, фудбалери су се погледали и схватили да им купање не гине. Кнеле им је наредио да сви ускоче у базен, али му ни то није било доста. Терао их је да пливају онако обучени, у тренеркама. На крају га је мој теча управник хотела замолио да престане да их мучи и тако се то завршило.

(ФОТО) Код Скопља откривена масовна гробница: Она крије више од 200 скелета и језив узрок њихове смрти

Тих пар дана колико су ту боравили, ја сам увек био поред њега, тако да су ме на крају у хотелу прозвали Мали Кнеле“, испричао је сведок овог догађаја.

У сезони 1991/92 екипу Будућности са клупе је предводио тренер Милан Живадиновић, а играли су, између осталих, Анто Дробњак, Миодраг Гроф Божовић, Ниша Савељић, Виктор Треневски, Дејан Вукићевић и сви су касније каријере наставили у Црвеној звезди и Партизану.

Није, међутим, познато ко је од њих пливао обучен на Тари…

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Jи: Србија треба да покаже да подржава визију ЕУ, а не Русије

МОСКВА УПОЗОРАВА: Американци ће испровоцирати Кијев да употреби силу

Вулин: Прекинути преговоре ако Приштина укине Суд за злочине ОВК

Извор: Espreso.rs / Kurir.rs

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
30°
27°
Wed
30°
Thu
31°
Fri
26°
Sat