pixabay.com
Србија Хроника

КЛУПКО СЕ ОДМОТАВА: Ево шта каже БАКА из Неготина чију су лабораторију за производњу марихуане открили ватрогасци

Дара Т. (66), из неготинског села Уровица, на чијем је имању, након пожара који је избио, пронађена најсавременија лабораторија за производњу марихуане, негирала је да има везе са тим.

Дара Т. је казала да сумња да је лабораторију у помоћној згради, на њеном имању у Уровици, саградио момак кога је она унајмила да јој чува кућу – каже извор из истраге.

МУП илустрација

– Она се брани да је, радећи у Швајцарској, стекла пензију од 1.400 евра месечно, те да има кафану у Уровици и бројне некретнине, тако да јој новац није био потребан, а да са дрогом никада није имала контакт.

Она је истражним органима казала да сумња да је момак, кога она зна као Луку, кога је унајмила да јој чува имање, искористио то што она у току године проведе највише два месеца у Уровици и у њеном домаћинству саградио лабораторију за узгој марихуане.

– Накнадним проверама, установљено је да је Лука, заправо А. Р. за којим се интензивно трага. Међутим, то Дару Т. још увек не ослобађа сумње да је на свом имању узгајала марихуану – додаје саговорник.

Ватрогасци, којима је био пријављен пожар на једном имању у селу Уровица, били су запрепашћени када су, након што су угасили ватру, схватили да су заправо угасили пожар у лабораторији за производњу марихуане.

Саговорник је додао да је Дара Т. понудила мито ватрогасцима, који су, када су угасили пожар, открили лабораторију у помоћној згради на њеном имању.

– Баба се, међутим, бранила да се уплашила када су јој ватрогасци казали шта су пронашли, па им је, из страха, понудила новац – додаје наш саговорник.

Извор: Блиц, Говори Србија

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
19°
29°
Fri
30°
Sat
29°
Sun
27°
Mon