Printscreen
Кина Свет

КИНЕЗИ ИМАЈУ ОДБРАНУ ЗА ТРЕЋИ СВЕТСКИ РАТ! ВЕЛИКИ ЧЕЛИЧНИ ЗИД ЗАКОПАН ЈЕ ДУБОКО ИСПОД ПЛАНИНА: Не могу нам ништа ни Руси, ни Американци!

Високи кинески званичници тврде да су развили револуционарни обрамбени систем који може да анулира претњу суперсоничног оружја будућности.

100.000 СРБА ДОЧЕКУЈЕ ПУТИНА: Ово је велики дан за нашу земљу!

Назвали су га „Велики поџемни челични зид”, а за рад на њему су недавно 82-годишњем Ћијану Ћију доделили престижну награду за науку и технологију. Сам Ћију је овај „зид“ назвао последњом цртом обране Кине.

(ФОТО) Полетео Путинов авион за Београд

Ради се о комплексном систему обрамбених постројења смештених дубоко испод површине планинског подручја што их чини прилично сигурнима. У кинеској влади тврде како се ради о обрамбеном систему чији је развој пратио развој оружја. У случају да закажу противракетни системи, овај челични зид требао би одбије било какав напад.

РУСИЈА И СРБИЈА ПОТПИСУЈУ НОВЕ УГОВОРЕ О ОРУЖЈУ: Није реч о тенковима! НАТО И КОМШИЈЕ страхују да је РЕЧ О НЕЧЕМ МНОГО СТРАШНИЈЕМ!

Овај обрамбени систем битан је додатак кинеском војном арсеналу, с обзиром на то да може да заустави и хиперсоничне ракете на којима убрзано раде и Русија и САД.

МАРИНА – ЖЕНА МОНСТРУМ ИЗ СЕЛА КОД КНИЋА: Брутално убијеног Петра држала као роба, ТУКЛА ГА, СЕКЛА И ИМАЛА СЕКС СА ЊИМ! Другим мушкарцима ломила прсте и пуцала у њих!

„Хиперсонично оружје у овом тренутку може да пробије све остале обрамбене системеу свету, зато је Кина овиме корак испред свих”, рекао је Ћију.

Син сведока-сарадника правио хаос у центру Београда: Чуметов син аутом ударио полицајца па му претио калашњиковим!

(ФОТО) ПУТИНУ СУ ОБА БРАТА УМРЛА, МАЈКУ ЈЕ ЈЕДВА ДИГАО ИЗ МРТВИХ, А ЖИВЕО ЈЕ У ТЕШКОЈ БЕДИ: Како је сиромашни дечак постао НОВИ РУСКИ ЦАР! Невероватна животна прича!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Срећни добитник се још није појавио! Лудило у Суботици: Сви траже лото милионера!

(ВИДЕО) ПОПОВИЋ О ПУТИНОВОЈ ПОСЕТИ: Трећина споразума са Русијом из области иновација

(ВИДЕО) ИЗАШАО СНИМАК! Хрватски премијер кренуо да је БИЈЕ У САБОРУ као на улици!

(ФОТО) „КОЛИКО КОШТА ТЕТОВАЖА? ЗАВИСИ ГДЕ РАДИТЕ. РАДИМ У ПИЦЕРИЈИ…“ Урнебесна преписка тату мајстора и Новосађанке најсмејала све, али је онда слике пронашао ЊЕН МУЖ!

Kurir.rs/ Miror

Оставите коментар