Printscreen YT
Кина Свет

КИНЕСКИ ВОЈНИ СТРАТЕГ: Сломићемо Америку, а да не испалимо ни метак

Кинески војни стратег Ванг Сијангсуј тврди да би његова земља, уколико би то било неопходно, могла да скрши моћ САД, не испаливши ниједан метак.

ТРАСА КРЕТАЊА ПУТИНА У БЕОГРАДУ ЈЕ СТРОГО ЧУВАНА ТАЈНА, АЛИ ЈЕДНО ЈЕ СИГУРНО: Ови делови града биће потпуно блокирани, ево и када!

Он је објаснио да је трка у наоружању постала бесмислена када је у питању настојање сила да остваре доминацију у свету. У програму под називом „Империје у рату“ на Амазоновом каналу „Прајм видео“, Ванг је истакао да се Кина, уместо тога, усредсредила на овладавање глобалном економијом како би успоставила потпуну контролу над светом.

(ВИДЕО) ЕРАЦ: Локални фронт ме напада јер сам на страни Србије!

„Нова претња више није директна конфронтација земаља. Данас то више није борба оружја против оружја, авиона против авиона и тенка против тенка. Конфронтација поприма мноштво различитих облика у различитим областима, на пример у домену финансија, или медија“, рекао је Ванг и додао да су циљеви нове врсте конфликта „једнаки као и у случају војног сукоба“:

ИСПЛИВАЛИ ШОКАНТНИ ПОДАЦИ: Бранитељ злочинаца ОВК, Џефри Најс уништавао доказе о „Жутој кући“!

„Желимо да присилимо непријатеља да прихвати одређене услове. Иако је то и даље рат, он превазилази војне оквире, ми то називамо ’неограниченим ратом‘“, рекао је кинески стратег.

ШОК ПРЕПИСКА! КАРЛЕУША ОБЈАВИЛА ШТА ЈЕ МОЛИЛА ВРАЊЕША, А ФУДБАЛЕРОВ ОДГОВОР ЈЕ БРУТАЛАН: Заборави да постојим! Сви сте иста г*вна (ФОТО 18+)

ОД ЖРТВЕ НАПРАВИО ГУЛАШ, АЛИ ЈЕ ПРВО ПОЈЕО ПОЛНИ ОРГАН: Језиви детаљи злочина који је починио „земунац“ од кога и сад стрепе!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ОГЊЕН ВРАЊЕШ У ЖИВОТНОМ РАСТРОЈСТВУ! После скандала са Јеленом Карлеушом огласио се ФК Андерлехт: Он је заиста веома БОЛЕСТАН (ФОТО 18+)

Нетанијаху Ирану: Одмах излазите из Сирије, нећемо престати да нападамо

Дачић: Јасна порука да америчка подршка Приштини није безусловна

ОПСАДНО СТАЊЕ У БЕОГРАДУ: Путина чува 7.000 српских специјалаца, мигови и снајперисти на крововима! ШАХТОВИ ЋЕ БИТИ ЗАВАРИВАНИ

(ВИДЕО) Може ли Србија са Русијом као Израел са Америком

Последњи корак: Може ли „Северна Македонија“ пасти у Њујорку

rs.sputniknews.com

Оставите коментар