Фото: liondw
Кина Свет

Кина: Америци предстоји изолација

Амбасада Кине у Вашингтону је проучила стратегију националне безбедности САД у којој су међу главним претњама наведени Москва и Пекинг и саопштила да овакве оцене не помажу мирном развоју и да воде САД ка изолацији.

(ВИДЕО) НЕВИЂЕНИ ФЕНОМЕН КОД ГАЦКА: Пећина направила језеро које је поделило село!

„Проповедање супарништва и конфронтације су у супротности са светским тенденцијама и довешће до неуспеха… За државу је потпуно егоистично тврдити да су њени сопствени интереси већи од интереса других држава и заједничких интереса међународне заједнице. Овакав став води само у изолацију“, наводи се у саопштењу Амбасаде Кине у САД.

УЖАС КОД ПОЖАРЕВЦА: Изрешетао полицајца аутоматском пушком, па пуцао на припаднике САЈ!

У Пекингу су нагласили да ће принципи отворености, инклузивности и узајамно корисне сарадње, као и усаглашавање интереса једне стране са заједничким интересима међународне заједнице довести до процвата међународне заједнице.

(ФОТО) ОВО ЈЕ ПОЛИЦАЈАЦ КОЈИ ЈЕ ИЗРЕШЕТАН КОД ПОЖАРЕВЦА: Волео је коње, уживао у свом послу, а онда је убијен на задатку!

Амбасада је навела да Вашингтон, с једне стране, тврди да покушава да успостави партнерске односе са Пекингом, а са друге га назива конкурентом. По мишљењу дипломата, америчка реторика је противречна, али је истина да Кина и САД постају све више међусобно зависне.

(ВИДЕО) ДРАМАТИЧАН СНИМАК ЗАПРЕПАСТИО СРБИЈУ: Дете вришти док га одводе из Центра за социјални рад!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Шест припадника Армије БиХ ухапшено за злочин над Србима

(ВИДЕО) ХАОС У АЛБАНИЈИ: Еди Рама гађан ципелом у парламенту, димне бомбе, више повређених полицајаца…

Вучић са Рогозином

Извор: rs.sputniknews.com

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
26°
28°
Tue
27°
Wed
28°
Thu
29°
Fri