Забава

ЗГРОЖЕНА Кијина мајка открила о Слоби оно што је цела Србија желела да чује

Кристинина мајка Надица осврнула се на актуелна дешавања везана за своју ћерку и њеног супруга Слободана Радановића, Луну Ђогани, али и на оно што ју је повредило с Анабелине стране.

ВУК КОСТИЋ ОБОРИО МОТОЦИКЛИСТУ: Глумац имао 0,2 алкохола у крви, казна 30.000 и…

У протеклих неколико дана догодила се најжустрија свађа супружника Кристине Коцкар и Слобе Радановића у “Задрузи”. Након много ружних речи, међусобних оптужби, чак и физичког контакта мужа и жене, због којег је морало да реагује обезбеђење, за Пинк.рс душу је отворила Кијина мама Надица Зељковић, која је била шокирана оним што је гледала, тачније – Слобиним одбијањем да призна оно што је супруга од њега захтевала да пред свима каже, као и томе што ју је одгурнуо од себе и почастио је бујицом псовки.

– Њу је изнервирала његова дволичност, ништа друго није то могло да проузрукује, у питању су емоције које она има, а он дволично игра, то свако нормалан види. Одвратно, када ју је одгурнуо, летела је два метра. Он је Кристини признао емоције, само што сад неће да призна испред свих! То је оно о чему је Кристина говорила, да Слоба треба да каже пред свима шта су причали. То није на њој да говори, већ на њему. Ако би она нешто рекла, испало би да лаже. Не мора он то ни да каже, ни да призна, али то је мом детету важно, јер је она добар човек. Она је супруга и у добру, и у злу. И кад се посвађа са њим, њој је жао, јер има добру основу, права је она супруга, везана Богом, у цркви. Најискренија је била када је рекла да га воли, а он неће да призна осећања и игра неку своју игру, нема своје ја. Не верујем да ће се у “Задрузи” изјаснити, а иза камера хоће, и изјаснити и објаснити све. Ма, одвратно се понаша према њој. Па сетите се, Кија повраћа од стреса, а он виче да она глуми… – шокирана је Надица, која се присетила и коментара Анабеле Атијас, мајке Луне Ђогани, на рачун Кијиног емотивног краха од пре неколико недеља.

(УЗНЕМИРУЈУЋИ ФОТО) СТРАВИЧАН УДЕС КОД КУЛЕ ГЕНЕКС: Возио у контра смеру, па се закуцао у други ауто и на месту погинуо! Још 6 повређених!

Анабела у студију тапше мом детету на глуми. То је тек дегутантно! Ја њеном детету никад не бих тапшала на томе што повраћа или јој је мука… Они нека причају како њима одговара, причају као људи из шоубизбниса, а ја сам једна мајка, радница, ја причам из душе. Мени је дегутантно и ружно да коментаришем туђу децу, како је ко кога васпитао, како се ко обукао, како се понаша… – додала је Надица.

Велика шанса за Србију: Млади Албанци руше „државу Косово“

Кијина мајка познаје Слобу дуже од пет година, међутим, човека којег гледа у “Задрузи” не препознаје.

– Имали смо сјајан однос док је он био Боба, а ово је сад Слободан Радановић. Ово вам је прави Слободан! Он има потпуно различито понашање када је са Кијом, јер је она врло културна. Деси се и њој да опсује у жару свађе, ја на то нисам поносна, али она иначе не псује. Он је показао агресивност према женама, псује, није добар као брачни друг, дволичан је… Он није ту у добру и у злу. Буса се да је добар човек, а тако је добар човек да ја онај његов нож излеђа још увек вадим, колико је он нас повредио, а њој га је зарио у срце и само окреће – искрена је Надица, која сматра да Слоба својим понашањем повређује и Луну, са којом је пред милионима гледалаца “Задруге” преварио Кристину.

– Надам се да је Кија спознала да је он Слободан Радановић, а не Боба којег је довела на небо, да буде Пинкова звезда. Звезда може бити звезда Даница и звезда падалица, а он нек сам одлучи шта жели да буде. Не знам коју игру игра – повреди ову, повреди ону… Мени је жао и Луне, он се игра и са њеним осећањима, издао је и њу! Кристину је после пет година, њу после осам месеци. Како и она да се осећа, као дете? Само, она није везана папиром, код моје Кристине је то озбиљније, тежина је већа. Ни једна ни друга није од камена, ипак су обе кренуле с емоцијама према њему – искрена је Надица.

НЕ МОГУ БЕЗ ХРТКОВАЦА, УБИ МЕ НОСТАЛГИЈА! Шешељ открио зашто је купио кућу у селу због којег га је Хаг осудио!

На самом крају разговора, признала је да ће бити уз Кристину шта год она буде одлучила.

– Када сам јој саопштавала да јој је отац умро, она је мени рекла:”Мама, мене много боли”. Ја сам јој рекла:”Срце боли онолико колико воли, не може да мање боли”. Рекла сам јој да иде срцем, како год она да одлучи, то ће за њу бити добро. Сваки њен поступак ћу оправдати и разумети. Поносна сам на себе што сам је направила таквом лавицом и добрим човеком, јер је то јако тешко.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ФОТО/ВИДЕО) КИМ ТВРДИ ДА ДЕМОНТИРА НУКЛЕАРНИ АРСЕНАЛ: Сателитски снимци откривају нешто сасвим друго!

Анадолија: Дојаве о могућем атентату на Ердогана

(ФОТО) БИНТУРОНГ ЈЕ НОВА АТРАКЦИЈА БЕО ЗОО-ВРТА: Многи не знају да ова животиња и постоји, а ево како изгледа!

СРУШИЛА СЕ БИНА: Две особе повређене на фестивалу у Зрењанину, новинарка задобила тешке телесне повреде

Извор: Pink.rs

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
17°
17°
Tue
23°
Wed
24°
Thu
26°
Fri