јутјуб
Европа Свет

КИЈЕВ: Уништите Русију санкцијама! Руси им одговорили: Не надајте се томе, те санкције ће пре уништити вас!

Помоћник министра за привремено окупиране територије и интерно расељених лица Украјине Георгиј Тука изјавио је да санкције могу да "униште Русију.".

(ВИДЕО) УМАЛО ТУЧА У ЕМИСИЈИ: Жесток сукоб нервозног Чеде с историчарем

„Русија је неопходно притискати санкцијама – тако је уништен Совјетски савез“, рекао је Тука.

Говорећи о својој позицији поводом регулисања унутрашњег украјинског конфликта у Донбасу, Тука је рекао да очекује да ће Русији бити наметнуте нове санкције

(ВИДЕО) ПОНИЖАВАЈУЋЕ! ИСПЛИВАО СНИМАК ИЗ ТУРСКЕ ФАБРИКЕ У СМЕДЕРЕВУ: Шеф окупио раднике па их вређао и викао

„Ја се ослањам на повећање притиска на Русију, јачању санкција против Русије, за уништење руске економије … Постојала је највећа империја у свету (Совјетски Савез), која је уништена на тај начин, без испаљеног метка. Она је била уништена и не постоји – без испаљеног метка, искључиво санкцијама, „- рекао је он, додајући да је до распада Совјетског Савеза резултирало још и низ других фактора“, укључујући и трки у наоружању „.

(ВИДЕО) СРПСКЕ СВЕТИЊЕ У ЕГИПАТСКОЈ ПУСТИЊИ: Манастир Свете Катарине чувају бедуини који славе КРСНУ СЛАВУ

Руси реаговали на изјаву из Кијева о „уништењу Русије“

Члан Одбора за међународне послове Сергеј Цеков Савета Федерације у разговору са РТ осврнуо и на изјаву заменика министра привремено окупираних територија и интерно расељених лица Украјине, Георге Туке, да су санкције у стању да „уништи Русију“, као што је, према његовим речима, то било са Совјетским Савезом.

СРАМОТА! Твитераши осули паљбу по Путину због Салаха! Разлог је крајње бизаран!

У Већу Федерације реаговали су на изјаву Кијева о „уништавању Русије“ уз помоћ санкција

„Разлог за колапс СССР нису биле санкције, већ недостатак консолидације совјетског друштва. Данас је Русија веома консолидована у контексту свих напада на нас. Зато не чекајте на то… Да, санкције – то је лоше, али за четири године смо показали целом свету да се са њима веома успешно суочавамо, подижемо своју привреду и крећемо се напред „, – рекао је парламентарац.

ЈЕЗИВЕ НАЈАВЕ МИРОСЛАВА ЛАЗАНСКОГ: Ево где ће избити велики рат и шта чека Европу!

Према Цекову, Запад већ почиње да схвата да су рестриктивне мере двостране.

(ВИДЕО) КАО ЗАЉУБЉЕНИ ТИНЕЈЏЕРИ! СВИ ДЕТАЉИ ВЕЛИКОГ ПОМИРЕЊА НАЈТУРБУЛЕНТНИЈЕГ БРАЧНОГ ПАРА: Кија и Слоба провели ноћ заједно, ОВИ ДОДИРИ ГОВОРЕ ВИШЕ ОД 1000 РЕЧИ!

„Санкције стварају проблеме у Русији, али не мање проблеме праве земаљама ЕУ, посебно Украјини. Украјинска страна пати више од тих санкција које, као папагај, уводи после Европе и Америке. Ако погледате економске губитке Украјине последњих година, они су неколико пута већи од губитака у Русији „, рекао је депутат.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ВИДЕО) АМЕРИ ПРОВОЦИРАЈУ КИНЕЗЕ: Одржавају маневре у опасном региону, реакција Пекинга ће бити ЖЕСТОКА

ОВДЕ СВИ ГРЕШИТЕ: Ево зашто не треба да пијете увече кафу ако желите да смршате!

(ВИДЕО) МИСТЕРИЈА НАЈСНАЖНИЈЕ ЕКСПЛОЗИЈЕ У ИСТОРИЈИ: Била је 185 пута јача од Хирошиме, а нико и даље не зна шта се тачно догодило

ЈЕЗИВИ ДЕТАЉИ УБИСТВА ПРЕД ЋЕРКАМА: Средила Србину аустријске папире, а он је избо насмрт

Извор: Правда

Оставите коментар