Друштво Србија

КАТАСТРОФА, ОВО СЕ НИКАДА НЕЋЕ ЗАВРШИТИ: Коначно се огласио Милан Јевђић чија је прича поделила Србију! ЕВО ШТА КАЖЕ

Јевђић на телевизији говорио да су га родитељи оставили као дете, да нема шта да једе, да је радио најтеже послове само да би завршио Медицински факултет. Међутим, јавили су се они који тврде да обмањује јавност.

Људи су брисали сузе гледајући исповест студента пете године Медицинског факултета Милана Јевђића у емисији „Живот прича“ на Првој ТВ.

НОРВЕШКА: Косово је држава, Русија непријатељ, Србија је у сваком случају на губитку

На друштвеним мрежама су шеровали текстове о њему, тражили контакт да му помогну, слали му поруке охрабрења….

А онда шок. Јавили су се неки људи који су помрачили Миланову причу да се сам издржава од 16. године, да није сигуран да ли ће имати шта да једе наредних дана, причу како су га оставили и отац и мајка као дете, да је живео са баком у селу Сверову, па после остао потпуно сам…

Оптужбе доктора

Да је радио најтежи физичке послове само да би остварио свој сан – да заврши Медицински факултет. Прво је три године студирао у Косовској Митровици, сада је у Београду, каже да никада није пао ниједан испит, да живи у трошном стану у Железнику који је потпуно неуслован.

На интернету се појавила порука доктора Добрице Павловића из Шведске коју је упутио Тањи Војтеховски када је сазнао да ће Милан гостовати у њеној емисији у којој тврди да су га он и супруга годинама помагали и да их је преварио:

Пао прву годину

– Надам се да вам је рекао колико новца смо уложили у њега, да смо му редовно слали новац за стан, храну, гардеробу, да смо враћали његове дугове, да смо му слали поклоне за сваки рођендан, положени испит. Да се преселио у нашу кућу, јер је то тражио. Надам се да вам је рекао како се понашао у тој кући, кога је све доводио, како је вређао моје родитеље, колико је ствари украо, то јест узео из нашег стана. Давао је новац мајци и брату без нашег одобрења. Није тачно да никад није пао ниједан испит, пао је прву годину. Битно је да он лаже, краде, да је велики манипулатор и да пије у великим количинама.

БИЋЕ ПАПРЕНОГ УДАРАЊА ПО ЏЕПУ: Возачи, ово су нове измене Закона о безбедности саобраћаја! Ево колико ће вас сада коштати прекршаји!

Павловић није желео да све ово коментарише за Курир, тврдећи да то сад не би било „објективно новинарство“, јер је о томе једино требало да прича у емисији Тање Војтеховски.

На његово писање су се надовезали још неки људи тврдећи да је Милан манипулатор. Нико не спори да је остао без родитеља, баке, да је тешко живео, али кажу да је почео да обмањује током средње школе. Било је и оних којима су засметале Јевђићеве слике из Монака и ноћних провода, на шта је младић револтирано одреаговао:

СУТРА JE 12 ГОДИНА ОД СМРТИ МИЛОШЕВИЋА: Сахрањен је без опела и почасти, а оно што је рекао полицајцу који га је хапсио и данас се препричава

– Извините што сам преживео. Извините што сам коју годину живео. Извините што сам пожелео да одем у кафану да поручим омиљену песму. Опростите што сам желео да видим море или, не дај боже, изађем с девојком. Како сам само смео да се дрзнем? Наставите слободно, ја само да вас поздравим. Љуби вас Миланче и ако знате неки еликсир за раст браде, био бих вам вечно захвалан – написао је Јевђић на Фејсбуку.

Милан Јевђић
НИСАМ ОЧЕКИВАО НАПАДЕ

Милан Јевђић није желео да у разговору за Курир додатно коментарише оптужбе које је на његов рачун изнео Добрица Павловић и други људи, јер је већ рекао све што има.

„БИЛИ СУ БРУТАЛНИ, ЖЕЛЕО САМ ДА МЕ УБИЈУ“ Све језиве отмице познатих бизнисмена суровог ЗЕМУНСКОГ КЛАНА

– Немам никакав коментар више. Нисам очекивао овакву лавину коментара. Рекао сам у емисији да су ми ти људи помагали. Не знам зашто сам ово доживео од њих, можда су очекивали да им више захваљујем. Имам осећај да ако ја сад кренем да одговарам, ово се никад неће завршити. А ја само желим да се заврши. Остао ми је ужасан осећај после свега, катастрофа и зато не желим више да причам о овом.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

РС: Сваки четврти није отац детета

НАШАО 40.000 ЕВРА НА АЕРОДРОМУ И ОДМАХ ИХ ВРАТИО ВЛАСНИКУ: Случај Синише Дабића из Борче доказује да данас још има ПОШТЕНОГ СВЕТА?!

ПУЦЊАВА НА ДУШАНОВЦУ: Убијен 39-годишњи мушкарац

Извор: Курир

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
20°
24°
Mon
27°
Tue
25°
Wed
19°
Thu