informer.rs
Србија Хроника

КАСИРКА ПРЕМЛАТИЛА ПЉАЧКАША! Серија пљачки код Сурдулице и Хана!

У току ове недеље у селу Житорађе догодило се неколико пљачки, а у једној од њих је 19 - огодишња продавачица одбранила пазар од лопова који је у њу уперио пиштољ.

Серија пљачки почела је од кафане „Шајкача“, која се налази на средини пута између Хана и Сурдулице у селу Житорађе, затим је опљачкана оближње гасна пумпа на излазу из села, а у ноћи између среде и четвртка маскирани разбојник је покушао да узме пазар у продавници „Сека“.

СРБИН КРВНИЧКИ МУЧЕН И ОПЉАЧКАН! Невиђен терор у околини Косова Поља!

Међутим, више него храбро, понела се продавачица Милица Ђорђевић, која каже да је приликом напада прво мислила да се неко шали с њом.

– Разбојник је имао маскирано лице и капуљачу, ушао је на врата, уперио пиштољ у мене и почео да виче: „Дај паре, дај паре“. Ја сам мислила да се неко шали и зеза на мој рачун, али он је понављао једно те исто. Ја сам бранила касу и почела сам да га ударам по рукама, да зовем газду и тражим помоћ, а разбојник је убрзо побегао, што се види и на сигурносним камерама. Тек касније, схватили смо да је пиштољ био уствари играчка – прича Милица.

НИКО НЕ МОЖЕ ДА МУ СТАНЕ НА ПУТ Малолетни пироман из Новог Сада спалио бескућника, рушио гробља, а сада је поново побегао из дома И НАПРАВИО ХАОС

Она на овом послу ради последњих неколико месеци и каже да није била свесна шта се догађа, као и да је реаговала инстиктивно.

Један од опљачканих у Житорађу је и Предраг Искреновић, власник кафане „Шајкача“.

Њему су лопови украли пазар из касе, као и добровољне прилоге које су гости остављали за изградњу цркве.

ПОТРЕСНО СВЕДОЧЕЊЕ ЂИЛАСОВЕ БИВШЕ ЖЕНЕ: Тукао ми оца, а мене трудну мучио!

– У току ноћи су пајсером развалили врата, узели су 70.000 из касе, плус 20.000 динара из кутије за добровољне прилоге, што ме је посебно погодило. Пријавили смо полицији и сад очекујемо да их похапсе, јер је ово већ постало нечувено – каже Искреновић.

БРАТАНИЦИ У СТАРОМ БЕЧЕЈУ ПОСЛАЛА ЈЕ ПОКЛОН ИЗ ЊУЈОРКА: Када им је пакет стигао на кућу ШОК! Имали су шта и да виде!

Иначе, на само стотинак метара, како од ове кафане, тако и од радње у којој је провалник тражио пазар, крајем јула ове године убијен је Предраг Перић, бизнисман из Сурдулице, чији убица још није откривен.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Монтгомери предвиђа: Америка и ЕУ стављају Србију на велике муке

(ВИДЕО) УРЕДНИК АНТИДОТ: Саша Јанковић је ОПСЕДНУТ ТАЈНИМ СЛУЖБАМА!

Сутра славимо празник свих очева: Тате, спремите поклоне за малу и велику децу!

Извор: informer.rs

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
22°
28°
Fri
29°
Sat
31°
Sun
31°
Mon