Друштво Србија

КАРЛЕУША ИЗВРЕЂАЛА ДОДИКА – НЕМОЈ ДА ТИ ПЕВАЉКА…

КАРЛЕУША СЕ ОБРУШИЛА НА ДОДИКА! Назвала власт у Републици Српској криминогеном, па се увредила што јој је Додик поручио да је боље да се бави певањем.

ОВЕ ПЕСМЕ ЗА ВРЕМЕ ТИТА НИКАКО НИСТЕ СМЕЛИ ДА НАРУЧИТЕ У КАФАНИ!

Јелена Карлеуша је на свом Фејсбук налогу наставила са нападима на председника Републике Српске. Она је објавила одговор на Додиков коментар упућен њој.

„Прво, немој да ти „пјеваљка“ је*е матер џ***чку! Друго, ајде ти у Бањалуци направи митинг, а ја паралелно концерт, па да видимо кога народ више подржава! Мрш!“, написала је Карлеуша на свом профилу на Фејсбуку.

ШТА ФЕМИНИЗАМ УРАДИ ОД ЖЕНЕ! 37 слика ПРЕ и ПОСЛЕ које ће вас шокирати!

Подсетимо, вербални сукоб ње и председника Републике Српске почео је када је певачица власт у Бањалуци назвала криминогеном и позвала грађане на рушење државног руководства.

На то јој је Додик одговорио да је „певаљка из Београда“ од које он има више хитова, нагласивши да је „певао пред више људи него она“.

Подсећамо да је портал govorisrbija.rs већ писао о позадини напада појединих јавних личности на руководство Републике Српске и председика Милорада Додика.

Линк до текста: КОРИСНИ ИДИОТ – КАРЛЕУША РУШИ РЕПУБЛИКУ СРПСКУ!

Prvo, nemoj da ti “pjevaljka” jebe mater dzukačku! Drugo, ajde ti u BL napravi miting a ja paralelno u BL koncert pa da vidimo KOGA NAROD VIŠE PODRŽAVA! Mrš!

Posted by Jelena Karleuša on Wednesday, 9 May 2018

 

Извор: govorisrbija.rs

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
12°
17°
Sat
16°
Sun
18°
Mon
11°
Tue