Foto: Printscreen
Регион

КАЛИЋИМА ЈОШ 800.000 ЕВРА: Црна Гора губи „рат“ против породице из Рожаја

Тражили износ од око 1,9 милиона €. На основу камете, држава је дужна да Сафету исплати и око 6.000 евра

(ВИДЕО) Свештеник избоден током мисе у Канади, ухапшен нападач

Настављају се порази државе у „рату“ са породицом Сафета Калића, својевремено првооптуженог за прање око седам милиона евра стечених шверцом наркотика, а потом са супругом Амином и братом Мерсудином ослобођеним пред свим судским инстанцама у Црној Гори.

(ВИДЕО) МИСТЕРИОЗНА РУПА НА НЕБУ СВЕ ЗАПАЊИЛА: Изгледа као из филмова научне фантастике, а онда се јавио један човек и објаснио о чему се тачно ради

Држава Црна Гора обавезна је пресудом Основног суда у Рожајама, да Калићу исплати око 800.000 евра као накнаду штете која је настала у његовој фирми „М петрол“, заплењеној током судског поступка вођеног против њега и чланова породице. На основу камете, држава је дужна да му исплати и око 6.000 евра. У овом случају, Калићи су захтевали исплату штете у износу од око 1,9 милиона евра.

У неколико до сада окончаних поступака, Калићима је неправоснажним судским одлукама додељено обештећење од око два милиона евра!

(ВИДЕО) ХАРАДИНАЈ МОЖЕ ДА НАПАДНЕ БЕОГРАД?! Штаб за удар на Србију формиран у Скопљу! Субверзивне радње увелико у току – Заев хоће ОСВЕТУ!

Подсећамо, за штету која је настала у две фирме њима ће, сходно судским пресудама, бити исплаћено 1.154.470 евра на име накнаде материјалне штете за предузеће „Кристал“ у Рожајама, уз исплату законске камате у износу од 7.875,54 евра.За изгубљену добит у фирми „Тајсон“, исплатиће им још 462.899,80 евра, док је у Основном суду у Рожајама Калићима додељено још 434.877 евра, по једној од бројних тужби.

ЗАБРАЊЕН ПРОНАЛАЗАК ЧУВЕНОГ ГЕНИЈА Како је Никола Тесла ућуткан у крвавој борби за новац: Ово је његова прича!

ШВЕРЦ НАРКОТИКА

Мерсудину Калићу је због незаконитог лишавања слободе и боравка у затвору досуђена накнада од 32.000 евра, а његовој снахи Амини износ од 14.000 евра. Иначе, Мерсудин је због шверца наркотика неколико година био у затвору у Немачкој, а његов брат Сафет је недавно дошао из Немачке, где је у затвору у Ахену провео три године због умешаности у шверц наркотика.

КРАЈ РАТА! ПАЛО ПОСЛЕДЊЕ УПОРИШТЕ ЏИХАДИСТА У СИРИЈИ! ИСЛАМСКА ДРЖАВА ЗБРИСАНА СА МАПЕ 100 ПОСТО

ПАО СА 100 ГРАМА ХЕРОИНА! Подигнута кривична пријава због производње и продаје дроге!

(ВИДЕО) Милица Ђурђевић Стаменковски за Пинк: Србија никада неће бити опредељена за НАТО! Знамо како су прошле државе у којима је Алијанса интервенисала под паролом ширења демократије

ИЗБЕГНУТА ТРАГЕДИЈА У ГРАДСКОМ ПРЕВОЗУ! Бака покушала да уђе помоћу штапа, а онда извукла „дебљи крај“

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Породица моли за помоћ: Милан је отишао на славу у Бајину Башту и није се вратио, губи му се сваки траг!

Неверица! Филмска превара у Шапцу: Изрежирао холивудски сценарио да би лажирао да му је украдено 5.000 евра!

МИТРОПОЛИТ АМФИЛОХИЈЕ: ЕВРОПА ЗАЈЕДНО СА НАТО НАСТАВЉА ФАШИСТИЧКУ ОКУПАЦИЈУ КИМ и признаје разбојнике који су срам часних Албанаца!

Бивши шеф руских обавештајаца: НАТО је нападом на СРЈ показао нови концепт ратовања

ПРСТ У ОКО АМЕРИМА И МИЛОГОРЦИМА! СРПСКА БОКА НЕ ЗАБОРАВЉА НАТО АГРЕСИЈУ: На приморју ‘никли’ билборди са јасном по(р)уком!

Стравично превртање код Пиносаве: У возилу било четворо људи, а један младић (18) је од силине ударца испао из аута!

(ВИДЕО) Ово је снимак који доказује да је ухапшени Савић лагао да му полиција није дала храну и воду!

извор: Novosti

Оставите коментар