Printscreen
Политика Србија

КАКВО РАЗОЧАРЕЊЕ: Никола Којо годинама обмањује овај народ, страшно је каквим пословима се бави кад се камере погасе!

Никола Којо, глумац који воли да се представља као морална громада, годинама је сарађивао са људима из подземља!

Према сазнањима, он је дуже време имао заједнички бизнис са извесним Зораном Маљевићем, који је био хапшен због оптужби да је вођа организоване криминалне групе и који је осведочени пријатељ са људима из подземља који су харали деведесетих година!

АФЕРА „ОТЕТО-ПРОКЛЕТО“ – ЂИЛАС НА ДИВЉЕ САЗИДАО ВИЛУ ОД 700.000 ЕВРА! Легализовао је преко ноћи док остали грађани чекају годинама!

Којо и Маљевић, који је и хапшен током акције „Сабља“, годинама су држали познати београдски клуб „Ох синема“. Према сведочењу саговорника „Ало!”, дешавало се да се због нерашчишћених пословних односа потежу и пиштољи.

Глумцу, који сада на опозиционим протестима и на друштвеним мрежама моралише и прича о поштењу, тада није сметало што се његови пословни партнери баве недозвољеном трговином оружјем и што је Маљевић, према сазнањима „Ало!”, био најбољи пријатељ Срђана Аџемовића, Андрије Драшковића, Михаила Улемека, Жељка Ражнатовића Аркана.

ЛАЗАНСКИ: Приче о Трећем светском рату су превазиђене – ВЕЛИКЕ СИЛЕ СЕ СПРЕМАЈУ ЗА ЧЕТВРТИ СВЕТСКИ РАТ!

Божидар Спасић, бивши шеф специјалног тима Службе државне безбедности, за „Ало!“ каже да Којо није усамљен случај, те да је много јавних личности које користе своју популарност да народу продају причу да се боре за њих, а заправо им је циљ да приграбе корист за себе и своје пријатеље, који нису увек на страни закона.

– Није први пут да се на нашој јавној сцени, а овога пута и на политичкој појављују људи који се позивају на морал, чистоту, поштење, а да су сами били животно везани за сасвим другачије и околности и средине. У нашем друштву тога имамо још деведесетих, када су се у политичке воде убацили разноразни глумци, певачи који су били на ивици између хуманог и криминалног миљеа, а постали су некакви угледни чланови друштва – објашњава Спасић.

УЖАС У ЗОРУ НА ЗВЕЗДАРИ: Мушкарац (35) избоден јутрос у Улици Димитрија Туцовића преминуо у Ургентном

Он наводи да ће грађани врло брзо схватити да им Којо, као и сви други глумци који делају као он, заправо продаје маглу.

– Имамо и сада појављивање одређених глумаца на овој Ђиласовој шетачкој сцени који позивају на поштење, а у својим биографијама нису баш у потпуности чисти. Врло је вероватно да је један од мотива њиховог учешћа у целој причи заправо процес прања биографије, улазак у неке сфере у којима не пливају добро, али сматрају да тако могу бити заштићени од онога што су радили или онога што ће тек радити. Цела та представа за јавност ће трајати једно време, а онда ће грађани увидети да је све то стварно представа. Појединци очито сада користе вештину глуме да би се грађанима представили као морални ослободиоци и спасиоци, залажући се притом за неку нормалну Србију, а парадокс је што управо долазе из ненормалне Србије – закључује Спасић.

Страшан епилог породичне свађе на Новом Београду: Девојка (17) исекла очуха, њему срце отказало у болници

Глумац Никола Којо јуче није желео да за наш лист прокоментарише чињеницу да је годинама сарађивао са криминалцем.

Био код Јанковића, па га пљувао, сад је уз Ђиласа

Никола Којо је био један од највећих гласноговорника Саше Јанковића за време његове кампање за председничке изборе и истакнути члан Јанковићевог покрета. Врло брзо након избора разочарао се у Јанковића и кренуо да баца дрвље и камење на њега. Сада здушно подржава протесте које организује Драган Ђилас и његов СЗС.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Американци бесни због „Северног тока 2“ додатно наоружавају Украјину

ТИНЕЈЏЕРКА (17) ИСЕКЛА ОЧУХА, ОН УМРО ОД СРЦА! Трагични епилог породичне драме на Новом Београду!

ВУЧИЋ: Идеја о промени имена РС неозбиљна и неодговорна

(ФОТО) „НЕ ПАДА СНЕГ ДА ПОКРИЈЕ БРЕГ…“ Жене у црном међу протестантима у Београду!

Ало

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
27°
28°
Tue
29°
Wed
29°
Thu
30°
Fri