FOTO: INSTAGRAM
Србија Хроника

КАКО СУ МАЈКА И ЋЕРКА УШЛЕ У ПОСАО С ДРОГОМ: Продавала паприке, па постала нарко-бос! ПОП ИХ ОЦИНКАРИО ДА БИ ДОБИО НАНОГИЦУ!

Светлана Попадић, која је са ћерком Аном ухапшена због сумње да је ангажовала свештеника и вероучитеља трансвестита да превезу 27 кила сканка с Косова, до пре две и по године држала тезгу на пијаци

Светлана (46) и Ана (24) Попадић из Лопаша код Пожеге, које су ухапшене под сумњом да су организовале трговину наркотицима због које су крајем фебруара ухапшени свештеник Милан Јордовић и вероучитељ трансвестит Зоран Маринковић, овим послом су се бавиле око две и по године, открила је досадашња истрага.

ДА ЛИ ЈЕ ЈЕВЂИЋ ПРЕВАРИО СРБИЈУ ИЛИ СЕ СРБИЈА ОГРЕШИЛА О ЊЕГА? ТВ Прва се огласила о случају који је целу земљу дигао на ноге! ЕВО ШТА КАЖУ

Полиција је јуче саопштила да је након хапшења мајке и ћерке у њиховој породичној кући пронађено шест аутомобила и девизе у различитим валутама, а сваки од заплењених аутомобила имао је уграђен бункер који је служио за транспорт дроге. Према неким проценама, сумња се да су мајка и ћерка за две и по године толико развиле посао да су чак, према неким проценама, прокријумчариле скоро три хиљаде килограма наркотика.

FOTO: PRIVATNA ARHIVA

Истрага Свештеник Јордовић све испричао

ПОП ИХ ОЦИНКАРИО ДА БИ ДОБИО НАНОГИЦУ

Свештеник Јордовић се након хапшења бранио ћутањем, али је касније изнео одбрану и испричао све детаље, за шта му је наводно обећано да ће добити годину дана кућног затвора. Он је испричао да су га за превоз сканка ангажовале Попадићке и да је за тај посао требало да добије 5.000 евра.

АФЕРА СТУДЕНТ ТРЕСЕ СРБИЈУ! АДВОКАТ ТВРДИ: Милан може да одговара за ПРЕВАРУ, али само под овим условом!

– Рекао је да су му паре биле потребне за куповину стана или куће у Албанији, јер је био фасциниран њиховим приморјем – каже наш извор из истраге.

FOTO: PRIVATNA ARHIVA

Поп Јордо, како га знају у Пожеги, олако је на наговор Маринковића прихватио посао, без превише размишљања, а чак је уговорио и следећу туру, по којој је дрогу требало да превезе с Косова у Француску.

(УЗНЕМИРУЈУЋЕ ФОТОГРАФИЈЕ) СТЈУАРДЕСА ИЗ БУГАРСКЕ ИСПАЛА ИЗ АВИОНА: Сумња се на покушај самоубиства!

Да прича из Пожеге буде још чуднија, пре него што је са ћерком ушла у посао кријумчарења дроге, Светлана Попадић је на пијаци у Пожеги продавала паприке и кромпир, као и друго воће и поврће које су узгајали у пластенику на свом имању.

FOTO: INSTAGRAM

Апартман на Златибору

– Живели су нормално, попут већине својих суседа. Светлана је била домаћица и радила је на пијаци, а ћерки су отворили мењачницу у центру Пожеге. Онда је Светлана ођедном престала да ради на пијаци и почела често да путује. У њихово двориште почели су да долазе непознати људи, у аутомобилима разних регистрација – причају комшије.

ШОКАНТНО! ДР ПАВЛОВИЋ ТВРДИ: Милан ме је питао о мастурбацији, па снимао разговор!

FOTO: INSTAGRAM

Младић преузео кривицу

СВЕТЛАНА ПАЛА НА ХОРГОШУ

Иначе, Светлана Попадић ухапшена је прошле године на граничном прелазу Хоргош кад је у аутомобилу у којем је била са једним младићем из Пожеге нађено 27 килограма сканка. Међутим, овај младић је преузео кривицу, а Светлана је убрзо пуштена из притвора.

Како наводе, Попадићи су се од тог тренутка дистанцирали од читавог комшилука, осим супруга.

– Готово да нико од жена из комшилука није одлазио на кафу код Светлане последњих две-три године, као што су то раније чиниле. Они ретки који су им ушли у кућу причали су после како је унутра опремљена најскупљим уређајима и стварима. Свима је било јасно да зарађују велике паре, али нико није ни сањао да су с паприка и кромпира прешли на продају дроге – кажу комшије и додају да су Попадићи купили и апартман на Златибору.

Упознали се у мењачници

Мајка и ћерка су разоткривене након што су крајем фебруара у „пасату“ са скривених 27 килограма сканка ухапшени свештеник Јордовић и вероучитељ у женској гардероби Зоран Маринковић.

– Они су „пасат“ напунили сканком у једном селу на северу Косова. Крајња одредница им је била Београд, али су ухапшени у Мрчајевцима. Иначе, Попадићке и свештеника повезао је Маринковић. Он је остао без посла у школи и без новца, па је био лак плен мајке и ћерке. Упознали су се у мењачници коју је Ана држала јер је често боравио у суседној пиљарници. Оне су га ангажовале да превози дрогу за њих и вожња током које је ухапшен није му била прва, али јесте свештенику Јордовићу – испричао је за Курир извор из истраге.

Астронауту боравак у свемиру изменио ДНК и више није исти као брат близанац

Нашли му поруке у телефону

Вероучитељ радио као мушка проститутка

Током истраге полиција је дошла до шокантних података о вероучитељу Маринковићу. Наиме, у његовом телефону пронађене су бројне поруке које сведоче о његовим сусретима са бројним Чачанима који су му плаћали за секс, а из порука се може закључити да је био стручњак за орални секс. Међу његовим клијентима било је и угледних Чачана.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ЛАВРОВ: Русија ускоро протерује британске дипломате

ХАРАДИНАЈ: Драган Мектић и ја делимо исте вредности

ЗАХАРОВА: Русија припрема одговор

Извор: kurir.rs

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
23°
25°
Mon
25°
Tue
24°
Wed
18°
Thu