Србија Хроника

КАКО ЈЕ УХАПШЕНА ЖЕНА КОЈА ЈЕ ШИРИЛА СИДУ ПО СРБИЈИ: Полиција је нашла у Карађорђевом парку! 500 МУШКАРАЦА ШИРОМ ЗЕМЉЕ У ПАНИЦИ ОД ОВИХ РЕЗУЛТАТА

Фатима Алас (35), проститутка из Јордана која је наводно ширила ХИВ по Србији, а којим је, како се сумња, заразила више од 500 мушкараца, ухапшена је јуче у Београду!

Она је одмах пребачена у женски затвор у Пожаревцу, а узета јој је и крв на анализу како би се утврдило да ли је заиста инфицирана овим опасним вирусом. Резултати ће бити познати за три дана!

МИСТЕРИОЗНА СМРТ НА ЗВЕЗДАРИ: Мајка умрла у болници, ћерка је пекла и злостављала!? Девојку сместили у „Лазу“

Припадници Жандармерије пронашли су је пре два дана у Карађорђевом парку у Београду и провером утврдили да није поступила по раније изреченој мери о одласку из Србије, те су је спровели у полицијску станицу Савски венац.

– Полиција је против ње поднела прекршајну пријаву због незаконитог боравка у Србији и привела дежурном судији за прекршаје, који јој је изрекао новчану казну од 20.000 динара и забрану уласка на територију Србије у трајању од три године. Због непоседовања новчаних средстава, држављанки Јордана новчана казна замењена је затворском у трајању до 20 дана и она је спроведена у Казнено-поправни завод Забела у Пожаревцу – саопштио је МУП.

Како Курир сазнаје, Фатими је у међувремену узета крв како би се провериле претпоставке да је инфицирана опасним вирусом ХИВ, који изазива сиду.

ПОКЛОНИО ОРУЖЈЕ ВОЈСЦИ СРБИЈЕ УЗ ЈЕДАН УСЛОВ: АКО УЂЕТЕ У НАТО, ВРАТИТЕ МИ ТОП!

– Није она кажњена за проституцију, већ што није 17. априла напустила земљу, како јој је наређено раније. Претпоставља се да је и у затвору изолована од осталих затвореница док не стигну резултати анализа, који би требало да буду готови за три до четири дана. Мушкарци широм земље су сада у паници. Ако се потврди да је заражена ХИВ, као и да је то знала и свесно ступала у сексуалне односе са мушкарцима тако им преносећи болест и још за то узимала новац, предмет ће бити послат код надлежног тужиоца, који ће покренути даљи поступак и одлучити да ли да дигне оптужницу – сазнаје Курир.

Подсетимо, Фатима је прошле године у августу стигла у Србију, а до пре месец и по дана боравила је у Прихватном центру за избеглице у Кикинди.

– Претпоставља се да се бавила проституцијом у Суботици, Кикинди и Београду, али нико у овом тренутку не може да оцени размере заразе, питање је ко је од њених клијената у међувремену имао интимне односе с другим особама. Она је ординирала у парку код Економског факултета и у околини Главне аутобуске станице. Наводно је имала по пет клијената дневно. Ствар није нимало наивна, јер се претпоставља да је била са најмање 500 мушкараца иако је знала да има сиду – открио је наш извор.

ГОРАН БУЊЕВЧЕВИЋ ИЗГУБИО НАЈВАЖНИЈУ БИТКУ: Спортски директор Фудбалског савеза преминуо у 46. години од последица излива крви у мозак

Побегла Хитној помоћи
Згодна црнка са психичким проблемима

Јорданку је пре неколико дана полицијска патрола пронашла у Београду. Контактирали су са Хитном помоћи, која је дошла на терен и одвела је, али Фатима је успела да побегне медицинским радницима из комбија. Они који су видели Фатиму Алас описују је као лепу и згодну црнокосу жену, а кажу да је била веома комуникативна, али са психичким проблемима. Она је прошле године покушала да са групом миграната илегално преде српско-мађарску границу.

(ВИДЕО) НОВА СТРАВИЧНА ТЕОРИЈА ПРОПОВЕДНИКА СУДЊЕГ ДАНА: Крвави месец крајем јула значи крај света, имамо доказе у Библији!

ЧИЊЕНИЦЕ О ХИВ:

– Процењује се да у Србији тренутно 2.700 особа живи са ХИВ, а шестина не зна да је инфицирана

– ХИВ се преноси разменом телесних течности, као што су крв или сперма, незаштићеним сексуалним односом и коришћењем заједничке игле

– Најбитније је избегавати незаштићен сексуални однос, јер се у последњих 15 година највише људи заразило управо тим путем

– Ако се ризична ситуација деси, што пре урадити тест на ХИВ (најкасније осам недеља након односа)

– Животни век не мора бити скраћен уколико се прима терапија

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Путин на јесен у Србији

Север на удару Приштине: Режија да се прогласи „агресија Србије“

ИСПОВЕСТ СРПСКОГ МЛАДИЋА РАЊЕНОГ НА КОСОВУ „Албанац ми је РЕПЕТИРАО пиштољ испред очију, а онда ЗАПУЦАО“

(ВИДЕО) АНАЛИЗА ЦИА: ПУТИН БРАНИ КОСОВО КАО ДА ЈЕ ЊЕГОВО: Американци у проблему, више неће моћи да раде шта хоће!

(ФОТО) ЕВО КО ЈЕ БРИТАНАЦ УБИЈЕН НА ЛЕТОВАЊУ У ХРВАТСКОЈ: Уго Вилсон (26) био је члан озлоглашене банде која је харала Лондоном!

(ВИДЕО) ДОДИК: ВОЈСКА СРПСКЕ ЈЕ СТВОРИЛА РЕПУБЛИКУ СРПСКУ: Трећи пешадијски пук је гарант је опстанка Срба и РС!

Курир

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
15°
25°
Sun
26°
Mon
27°
Tue
25°
Wed