Printscreen
Кина Свет

КАКО ЈЕ СВЕТИ НИКОЛА СПАСАО ДЕЦУ СИГУРНЕ СМРТИ У ЈЕДНОМ КИНЕСКОМ ГРАДУ: Малишани су се играли под брдом, кад им се указа СТАРАЦ БЕЛЕ БРАДЕ и рече им да сместа беже с тог места…

На станици у кинеском граду Харбину у неко раније време Руси су били ставили једну велику икону Светог Николе.

Побожни Руси палили су свеће пред том иконом при поласку на пут или при срећном повратку с пута. На Русе су се угледали и сами Кинези, па су и они поштовали ту икону и пред њом палили свеће.

РАСПАД САВЕЗА ЗА СРБИЈУ! ЂИЛАС НАПАО БОШКА: ЗАКРВИЛИ СЕ ЗБОГ ДЕБАКЛА У ЛУЧАНИМА!

Кад су руски безбожници узели железницу у своје руке, они су наредили да се та икона са станице уклони.

ИВАН ИВАНОВИЋ НАПУШТА ПРВУ ПОСЛЕ 8 ГОДИНА: Водитељ одлази с телевизије која га је прославила! Лаушевић ће му бити ПОСЛЕДЊИ ГОСТ!

Међутим, томе се успротиве највише Кинези говорећи: Шта вам смета тај добри старац? Он ту стоји толике године, ми нисмо од њега видели никаква зла. Не дамо да се он дира и уклања.

Безбожници се уплаше народног протеста и оставе икону на свом месту.

И тако, зачудо неких десет година та је икона стајала на станици у Харбину под влашћу руских безбожника.

СРПСКИ ИЗВРШИТЕЉИ ГОРИ ОД ЛОПОВА: Обио баки сеф у банци, иако није његов дужник, и то без полиције и сведока!

Свети Никола није се дао покренути, што је још више појачало ревност и православних Руса и нехришћанских Кинеза да ту икону чувају и да пале свеће пред њом.

СТИЖЕ ПРОЛЕЋЕ ЗА ВИКЕНД, ПА ОНДА ЈОШ ЈЕДАН ЛЕДЕНИ ПРЕОКРЕТ: Прогноза за наредне дане носи много ОПАСНОСТИ! Лекари упозоравају – ОВОГА се посебно чувајте!

Ипак 1935. године се пак десило нешто што је још више скренуло пажњу целог Харбина на ту икону. Тамо иза Харбина има једно брдо крај реке Сунгаре. Власти су хтеле тамо да подигну неко здање, па је требало да се копа брдо.

Копало се дуго и много. Једног дана су се под тим брдом играла кинеска деца на месту где је било много откопано. Копањем је брдо било толико подривено да се горњим делом надносило и висило такорећи као неки кров.

АМЕРИКАНЦИ ПРИЗИВАЈУ ХАОС У ЦРНОМ МОРУ! Сенатори траже од Трампа и НАТО војну операцију ПРОТИВ РУСИЈЕ!

Баш на том месту су се та деца играла кад им се наједном јави неки старац беле браде и рече им да одмах одатле беже. Деца безвољно послушају старца плашећи се више његове појаве него ичега другог. Тек што су се деца удаљила, падне брдо са страшним треском. Да су деца ту стајала још који тренутак сва би изгинула.

(ФОТО) РУСКА БАЗА НИКЛА ПРЕД АМЕРИЧКИМ ВРАТИМА: Паника у Пентагону, Москва осварила претње!

Кад су видела шта се заправо догодило са местом на ком су се до малопре играла, деца испричају да је такав и такав старац ту погинуо. Кад су радници откопали земљу, нису нашли старца.

Неколико од оне деце нађу се после тога на станици, па кад погледаше икону Светог Николе, узвикнуше: „Ето, то је онај старац што се нама јавио и што нас је отерао испод оног брда“.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ЕВО ЗАШТО ЈЕ ЛИДЕР ПСГ НАПУСТИО ПОЛИТИКУ! Јанковић тражи нови посао у Бриселу?!

БЕЗУМНА ОДЛУКА КОЈА ВОДИ У ПАКАО: Украјини одобрено да ПОЧНЕ РАТ СА РУСИЈОМ! Порошенко само то чекао, сад може да РАДИ ШТА МУ ЈЕ ВОЉА!

Масакр на Светог Николу: 56 Срба у Горњој Јошаници код Фоче пре 26 година заклано ножевима и секирама

Нова руска војна доктрина: Одговор на агресију или поштеда неутралних земаља

Лондон обнавља хладни рат са Русијом

Курир.рс/Баштабалкана

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
11°
13°
Thu
15°
Fri
18°
Sat
21°
Sun