Printscreen
Политика Србија

КАКО ЈЕ СПРЕЧЕНА ЗЛОЧИНАЧКА АКЦИЈА ЕКСТРЕМИСТА! ЗЛАТНА САБЉА: Тајни план Шиптара за освајање и етничко чишћење севера Косова!

Између 18. и 19. априла требало да почне 'вежба' НАТО и шиптарских специјалаца РОСУ под именом 'Сребрна сабља'. Одмах потом планирана акција 'Златна сабља', којом би Шиптари окупирали север. Акција пропала када је ВБА све провалила. Љатиф Маровци, заменик шефа шиптарске обавештајне службе, смењен због 'цурења информација', наводно су Руси од њега сазнали шта се спрема.

(ФОТО) Ево како изгледа дечко Душице Јаковљевић који је протеклих месеци возио РАЗНЕТИ ЏИП

Шиптарски специјалци РОСУ заједно са војницима КФОР покушали су у априлу ове године да спроведу тајни план са кодним именом „Златна сабља“ како би окупирали и етнички потпуно очистили север Косова.

Последњи тренутак

Према речима наших одлично обавештених извора, планом који је направљен у кабинету Кадрија Весељија, координатора служби безбедности лажне државе Косово, било је предвиђено да у ноћи између 18. и 19. априла на северу Косова почне ‘војно-полицијска’ вежба под именом ‘Сребрна сабља’. Ова вежба требало је да послужи да се заузму најважније саобраћајнице на северу, а одмах после ње би уследила права акција ‘Златна сабља’ којом би север покрајине био окупиран у року од 24 часа!

СТРАВИЧАН СУДАР КОД САВА ЦЕНТРА, много повређених!

Паклени план је, међутим, пропао када је српска ВБА уз помоћ руских служби сазнала шта се спрема, па је председник Вучић јасно поручио Бриселу и Берлину да Србија неће мирно гледати погром свог народа.

– Познато је да је север Косова трн у оку и Приштине и Запада и да они на све начине покушавају да га ставе под своју контролу. Било је до сада више покушаја, упада РОСУ и напада на ‘Газиводе’ и ‘Трепчу’, али безуспешно. Ова акција ‘Златна сабља’ била је до танчина испланирана на највишем нивоу у косовској служби безбедности, а све снаге стављене су у оперативну готовост. Намера је била да се Срби протерају у блицкриг акцији по угледу на акције „Бљесак“ и „Олуја“ у Хрватској – објашњава наш извор.

ОБЈАВЉЕНО СКОРО 600 СТРАНИЦА ПРЕПИСКЕ И РАЗГОВОРА Јељцин продао Србију Клинтону за 2,5 милијарде долара, ИЗНЕРВИРАЋЕТЕ СЕ КАДА ВИДИТЕ ДЕТАЉЕ!

Према његовим речима, информације су процуреле до српских служби безбедности, због чега је дошло до смена у косовској обавештајној служби, а читав план је обустављен.

– Због свега овога смењен је Љатиф Маровци, заменик шефа шиптарске обавештајне службе. Он је оптужен за цурење информација. У Приштини верују да су преко њега Руси сазнали за детаље акције и о томе обавестили српске обавештајне службе. По сазнању о овој опасној операцији, одлучно је реаговала држава, а председник је послао  јасну поруку европским челницима да неће толерисати упад на север покрајине.

Подвили реп

И док нико од званичника јуче није хтео да коментарише наше информације, Мирослав Бјеговић, декан факултета за безбедност „Едуконс“, потврђује да је идеја Албанаца да преузму природну географску границу са Србијом.

АЛБАНЦИ ПРЕТЕ НЕМИРИМА И РАТОМ НА КОСОВУ! До сукоба ће доћи уколико се Тачи одлучи на само један корак!

– Нису случајно безбедносне снаге Косова имале вежбе у марту и априлу ове године, и то под окриљем и контролом КФОР. Циљ јесте био тајни упад у северни део Косова. За комплетну акцију, надзор и финансирање била је задужена служба ШИК, на чијем је челу Кадри Весељи. Једина недоумица им је била да ли ће реаговати српска војска. Кад су добили уверавања ЦИА да ћемо одлучно реаговати, Албанци су подвили реп и одустали. Мислим да више неће ни размишљати о оваквом нечему – закључује Бјеговић.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ЗЛОЧИНЦЕ ЈОШ НИЈЕ СТИГЛА КАЗНА

ФИЛМСКА ЈУРЊАВА, БЕОГРАЂАНИ НАПРАВИЛИ ЏУМБУС У ВАЉЕВУ: Поломили излог фирме, ударили портира па побегли, а онда се вратили и запалили мерцедес! А тад аутом пошли у бег, па слетели с пута

Мобилни телефони РАЗОТКРИВАЈУ ВЕЛИКУ ОБМАНУ са бројем Албанаца на Косову и Метохији

Евакуисано 127.000 људи – невреме у Кини

(ВИДЕО) РУСИ ЛАНСИРАЊЕМ ОВЕ РАКЕТЕ ПОСЛАЛИ ПОРУКУ САД: Ако схвате о чему се ради, биће добро!

Извор: Informer

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
19°
24°
Tue
24°
Wed
26°
Thu
28°
Fri