Printskrin
Србија Хроника

Како је пао највећи домаћи макро: Наместиле га његове девојке, а све се десило током „посла“ са богатим Турцима

Михаило Максимовић сумњичи се да је починио кривично дело трговине људима.

Ево где ће Мира Марковић ће бити сахрањена

Макро Михаило Максимовић недавно је ухапшен након што су га „наместиле“ девојке које су радиле за њега.

Како сазнајемо, реч је о девојкама које су наводно желеле да изађу из посла са Михаилом, а те ноћи када је Максимовић пао – девојке су имале договорен посао са Турцима, у хотелу у центру у Београда.

Деца Мире Марковић јој дала читуљу у црногорским новинама, ево шта пише

Међутим, Михаило је пао по дојави, пошто је очајним девојкама наводно било доста малтретирања, уцењивања и претњи да морају да раде за њега.

– Девојке су хтеле да изађу из приче са њим, али им он то није дао. Тако је и дошло до тога да он „падне“, наместиле су га његове доскорашње раднице. Наводно, он им је претио и уцењивао их, али ниједна од њих о томе не жели да говори ни са ким, осим са полицијом – каже наш извор.

(ФОТО 18+) МИМИ ОРО СЕ НАЛАЗИ У КАТАЛОГУ ШАБАЧКОГ МАКРОА, А САД ПРОЦУРИЛЕ БЕЗОБРАЗНЕ ФОТКЕ: Старлета осванула на сајту за одрасле!

Ове девојке сада су сведоци против Михаила који је оптужен за кривично дело трговине људима.

Подсетимо, Михаило је хапшен и у децембру 2014. године, када је – како смо ексклузивно писали – прекршајну пријаву, по којој је касније и осуђена за проституцију, добила и Сања Станковић.

(ВИДЕО) Упали су с фантомкама и уперили пиштољ у радника, запалили 9 камиона и 3 објекта! УНИШТИЛИ ПРЕДУЗЕЋЕ ИЗБЕГЛИЦИ ИЗ ХРВАТСКЕ! Штета пола милиона евра! Сада све морамо из почетка!

Posted by Mihailo Maksimovic on Tuesday, 9 October 2018

ШТА ЈЕ ТРГОВИНА ЉУДИМА?

Трговина људима подразумева продају и куповину, тј. држање неке особе у циљу њене експлоатације, као и све друге радње које могу бити део тог процеса. До експлоатације увек долази и увек се одржава употребом силе, претње, преваром, злоупотребом овлашћења и/или злоупотребом тешког положаја, отмицом или на неки други начин. Такође, пристанак жртве на експлоатацију не мења чињеницу да се ради о трговини људима и да је то кривично дело.

ПОЗНАТА ГЛУМИЦА ИМАЛА ЈЕ ВИСОКУ ЦЕНУ И БИЛА ОМИЉЕНА БИЗНИСМЕНИМА: Она је пре ухапшеног Михајла подводила девојке, а ево шта је још радила!

Циљ трговине људима је остваривање зараде (или неке друге користи) кроз експлоатацију, било да се ради о сексуалној експлоатацији, принудном раду, принудном просјачењу, принуди на вршење кривичних дела, илегалном усвојењу, принудним браковима, трговини органима или неком другом облику. Један од уобичајених стереотипа је да трговци људима своје жртве излажу искључиво сексуалној експлоатацији, те да су само жене и девојчице угрожене, а занемарују се други облици експлоатације, као што је радна експлоатација, чије су жртве најчешће мушкарци.

ПРИЧАО О МИРИ И НАПРАВИО ХАОС КОД ЈОВАНЕ И СРЂАНА Емотивна исповест Милутина Мркоњића дирнула је јутрос све у студију!

Када се ради о трговини децом, није важно које средство је употребљено, тј. говоримо о трговини људима иако није било елемената претње, принуде, злоупотребе положаја и слично.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ВИДЕО) МАРИЈА ОБРАДОВИЋ И ДАРКО ГЛИШИЋ ПОСЛАЛИ ХИТ ПОРУКУ Спремили су брдо сендвича за 19. април, али су и даље забринути: Мислиш ли да их имамо довољно? Можда за првих неколико стотина аутобуса!

НЕКАДАШЊИ ШЉУКИН ТЕЛОХРАНИТЕЉ ВОЗИО СА 1,9 ПРОМИЛА Станковић: Нисам много попио! Био сам на воћној дијети па мора да је због тога!

Сусрет у Сочију: Нуклеарни центар ускоро у Србији

ОРБАН ШАЉИВО О УВРЕДИ ТРИФУНОВИЋА НА РАЧУН МАЂАРА: Дали бисмо вам ми Мађаре, али немамо их довољно ни код куће!

Почели радови на „Турском току“ кроз Србију

telegraf.rs

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
21°
17°
Sat
19°
Sun
20°
Mon
17°
Tue