ВИДЕО Занимљивости

(ВИДЕО) Kако је Чкаља пре 30 година опевао живот у Србији: Насмејаће вас до суза и уверити да се ништа није променило!

Наш легендарни глумац и краљ комедије рођен је, симболично, на Дан шале, 1. априла 1924. године у Крушевцу. Могло би се рећи да је датум његовог рођења одредио и његов животни позив.

СПРЕМА СЕ ЧИСТКА КОД НАПРЕДЊАКА, ЛЕТЕ СНС ШЕРИФИ: Умислили да су јачи од Вучића

Пре отприлике три деценије у емисији “Чкаља смех до суза”, наш највећи комичар, глумац и забављач послао је поруку о стању и животу у тадашњој држави. Као што то обично бива са многим комично – сатиричним делима, она не престају да буду актуелна у нашој земљи ни након неколико деценија. Такав нам је менталитет.

(ФОТО) Мима је објавила фотографију на Фејсбуку и сада је најпожељнија жена у Србији: Сви би да је ожене, и питају се ко је мистериозна бринета

ХОРОР У СТАРИМ БАНОВЦИМА: Мушкарац (65) заробио девојчицу (14), данима је силовао и све снимао

А у нашем менталитету стоји и да много волимо да се шалимо. Највише на сопствени рачун. Зато је Чкаља отпевао једну шаљиву песму којом је описао нас и оно што нам власти раде подуго. Иако се Чкаља није могао похвалити својом музикалношћу, не можемо да му замеримо. Јер, видећете, сувише истине има у његовој шали!

(ВИДЕО) Огласила се девојка чије је поруке Наташа наводно нашла у Лукином телефону: Ово је права истина о мом и Лазукићевом односу!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Русија о одлуци Северне Кореје: Лопта је у дворишту Америке

Руске ракете забринуле Израел: Уништити С-300

ПУШТЕНИ ИЗ ЗАТВОРА, ПА ЛИКВИДИРАНИ У МАФИЈАШКИМ ОБРАЧУНИМА: Да су ови ЖЕСТОКИ МОМЦИ остали на робији, данас би били живи!

(ВИДЕО) ТРАМП ПОЛЕТЕО ПРЕД РУДУ: Ево зашто удари у Сирији нису били толико успешни као што је он представио

Ђурић о платформи Приштине: Шта да преговарамо, ако унапред одређују ИСХОД

opanak.net

Оставите коментар