Занимљивости

КАКО ЋЕ И КАДА ДОЋИ ДО СМАКА СВЕТА? Тајна порука: Ево шта је предвидео Леонардо да Винчи на једној од најчувенијих слика

Геније Леонардо да Винчи је наводно предвидео тачан датум смака света и о томе је оставио тајну поруку у једном од својих највећих дела.

ИНТЕРВЈУ СА БИВШИМ ВЛАСНИКОМ ТВ ,,УЛТРА“: Од првог корака до Драгана Шолака

Уметник из 16. века широко се сматра највећим интелектуалцем свих времена. Његов најпознатији рад, „Мона Лиза“, држи Гинисов рекорд за највишу вредност осигурања од више од 700 милиона фунти.

Међутим, фреска „Последња вечера“, која се налази у Санта Марији дела Грације у Милану, скоро једнако је позната у свету, као најкопиранија религиозна слика икада. Уметничко дело представља сцену последње вечери Исуса Христа са апостолима, како је описана у Јеванђељу по Јовану 13:21.

ОПСАДНО СТАЊЕ НА КОСОВУ! АМЕРИКАНЦИ ВРАТИЛИ ШИПТАРИМА 110 ЏИХАДИСТА ИЗ СИРИЈЕ, сада не знају шта ће с њима, даноноћно их ЧУВАЈУ ЈАКЕ ПОЛИЦИЈСКЕ СНАГЕ!

Да Винчи је представио како су се осећали апостоли када је Исус објавио да ће га један од њих издати. Међутим, у делу је можда скривена и тајна порука о крају света, открива је серија „Топ 10 мистерија и тајни“.

– Он се веома потрудио да истакне број три – наводи се у документу из 2017. године.

„Постоје три прозора и три групе апостола. Да ли је једноставно желео да истакне веровање у Свету Тројицу, или слика скрива нешто више?“, питају се аутори.

(ВИДЕО) ОРИЋЕВ ПРИЈАТЕЉ ПОЗВАО БОШЊАКЕ ДА СЕ НАОРУЖАВАЈУ: Сваки мушкарац старији од 17 година испод кревета мора да има РАНАЦ СА ОРУЖЈЕМ И УНИФОРМОМ!

Ту спекулације не престају јер се сматра да бројеви сакривају мрачно пророчанство о крају света. Према речима Сабрине Сфорце Галиције, истраживача Ватикана, Да Винчи је предвидео глобалну поплаву 21. марта 4006, која ће како тврди, уништити људску расу.

– Постоји, Да Винчијев код, а то није само онај који је популарисао Ден Браун – рекла је она.

Галиција је прегледала таписерију „Последње вечере“ направљене за краља Луја 13, која је заснована на Да Винчијевој фресци.

СТАРЛЕТА РАСКРИНКАЛА ЛАНАЦ ПРОСТИТУЦИЈЕ: Сораја сместила макроу да би је скинули са црне листе!

Тајна вечера (Фото: Pixabay. com)

(ВИДЕО) ОВАЈ ДЕТАЉ НА САХРАНИ МИРЕ МАРКОВИЋ СВИМА ЈЕ ПРОМАКАО: Узео је урну у руке, пољубио је и помиловао, а онда је спустио код Слобе док су се сви питали ко је он! Погледајте гест бившег мужа Марије Милошевић

Радила је на наставку да објасни „Да винчијев код“, који укључује знакове зодијака и његову употребу 24 слова латинског писма да представи 24 сата у дану. Она тврди да је схватила да је Да Винчи предвидео крај света у „гобалној поплави“ која би започела 21. марта, 4006. и завршила 1. новембра исте године.

МАРЈАНОВИЋ НАВУКАО ЈЕЛЕНУ ДА СЕ СПУСТИ НИЗ НАСИП И УБО ЈЕ У ГЛАВУ! Детаљи најновије оптужнице против Зорана Марјановића!

(ВИДЕО) КАМЕРЕ УХВАТИЛЕ ТРЕНУТАК НАПАДА: Овако је експлодирала црква на Шри Ланки, све прекрио густи дим

Ускрс и 1. мај кроз метеоролошки двоглед: Ево какво нас време очекује за празнике, будите на све спремни!

(ВИДЕО) МРАЧНИ ОКУЛТНИ РИТУАЛ! Снимљена МИСТЕРИОЗНА ФИГУРА на Нотр Даму, ОВО су ДОКАЗИ ПРЉАВИХ РАДЊИ?!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ОВО ЈЕ НАЈЦРЊИ ФАШИЗАМ! Забранили Рибљу чорбу и Оливера Мандића јер су певали на митингу ‘Будућност Србије’!

(ФОТО) РУСИ ГА ЗЕЗАЛИ, ОН ДЕБЕЛО НАСЕО Харадинају се смеје цео свет! Објавио ОВО, па обрисао, али џаба! Сви су већ видели његову СРАМОТУ!

(ВИДЕО) НЕМИЦА ЖИВЕЛА САСВИМ ОБИЧНИМ ЖИВОТОМ ДОК НОВИНАРКА НИЈЕ ПРОНАШЛА ЊЕН ИЗГУБЉЕНИ ТЕЛЕФОН! Сазнало се да је била удата за познате џихадисте, а овако је изгледао њен ТАЈНИ ЖИВОТ У СИРИЈИ!

Музеј у Јагодини добија воштану фигуру председника Србије и једног министра, ево и када!

(ВИДЕО) МОЋНИ ФОЊИНИ ПРЕКИНУО ДУЦИЈЕВ САН: Италијан срушио Лајовића и освојио Мастерса у Монте Карлу

(ФОТО) СТАО НА СВЕТО МЕСТО И ИЗГОВОРИО РЕЧИ КОЈЕ ЛЕДЕ КРВ У ЖИЛАМА: Вања Грбић посетио Косово и Метохију и оставио поруку на коју нико не може остати равнодушан!

ШИПТАРИ СА КОСОВА СПРЕМАЈУ НОВИ НАПАД НА СРБЕ: Весељи у Вашингтону износи срамне захтеве

Извор: express. co. uk

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
20°
31°
Wed
30°
Thu
25°
Fri
24°
Sat