Друштво Србија

КАД ВИБЕР НАПРАВИ ПАКАО ОД ЖИВОТА: Опрез – ово је најновија превара лопова!

Неморалне девојке више не бирају начине на који ће доћи до новца, а њихова мета су имућни мушкарци који су расположени за необавезну преписку, понекад чак и без икаквих задњих намера.

Све је више мушкараца који се „пецају“ у мрежу секси преваранткиња које већ годинама „послују“ у нашој земљи, а недавно је откривено да група девојака из Новог Сада помоћу Вајбера узима велике суме новца од наивних мушкараца који су спремни да мало „шарају са стране“.

Колико је њих пало на превару је цифра до које је немогуће доћи било каквим истраживањем, јер већина преварених крије своју бруку као змија ноге, а чак и да су спремни да је обелодане доказа је мало, па се све углавном своди на рекла-казала.

Преваранткиње су на све мислиле, па малтене не постоји начин да заврше у затвору, а мета њихове уцене јесу имућнији мушкарци који су ожењени или су у озбиљним дугогодишњим везама.

Згодне Новосађанке прво таргетирају своју жртву, открива наш извор, до танчина истраже детаље из његовог приватног живота, пребивалиште, посао, преференције, имена целе фамилије, што у доба владавине друштвених мрежа и није нека наука, и крећу у напад.

Једна од њих пусти поруку на Вајберу, по принципу: „Ћао Мићо/Перо, овде Милица са Детелинаре, надам се да ме се сећаш, немогуће да си заборавио, што се не јављаш?“

Наравно, ко је луд да се не упеца, још кад на фотографији у углу угледа изазовну лепотицу, која му је највероватније заиста позната, јер данас све оне мање-више личе једна на другу: пуне напућене усне, снени поглед, подигнуте јагодице, танак нос, а ако је фотка лошије резолуције – бинго!

Једноставно, мора бити да је дотичном господину дама која показује интересовање позната.

Он јој се уљудно јавља, а она покушава да му објасни одакле се познају, помиње му имена места на која излази, имена породице, пријатеља, пословних сарадника и игра може да почне.

Креће мало озбиљнији чет, прича се захуктава, а онда миц по миц и преваранткиња кликне „сенд“, а фотка коју дотични прими је, погађате, експлицитног садржаја. Преваранткиње тако покушавају да навуку саговорника да и он пошаље своју фотографију експлицитног садржаја.

Уколико саговорник наседне – штета је учињена, прича се увелико отегла, голотиња је у игри, а ретко ко одоли и задржи се на једној фотки, него галерија креће да се пуни.

Убрзо након тога, кад се скупи довољно материјала, уцена креће, а довитљиве Новосађанке траже и по 500 евра месечно да не би објављивале преписку, открива наш извор!

Зато, памет у главу момци! Девојке имају опасан план!

Извор: Еспресо

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ЕУ до 2027: Четири сценарија – ни ратови нису немогући

Бивши мировни изасланик УН ПОСЛЕ МНОГО ГОДИНА ОТКРИО ИСТИНУ: Срби су желели мир, а Бошњаци и Американци рат!

ТЕМПИРАНА БОМБА: Муслимански мигранти у редовима берлинске полиције

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
29°
30°
Wed
31°
Thu
25°
Fri
24°
Sat