ФБ
Политика Србија

КАД ПРЕ – Др Јована Стојковић ПОНОВО ПОДНЕЛА ОСТАВКУ?!

Kонтроверзна ,,политичарка" која је раније била ангажована у покретима Српска вертикала, Достојни Србије и Иницијатива за необавезну вакцинацију, а сада председница покрета Живим за Србију и председавајућа коалиције “Чувари Србије” др Јована Стојковић уважила је захтеве већине чланица те коалиције, дала је оставку и заједно са својим покретом напустила је поменуту коалицију.

СТРАВИЧАН УДЕС НА АУТОПУТУ БЕОГРАД – НИШ: Троје погинуло у ланчаном судару, прекинут саобраћај у оба смера!

Подсећамо, захтеви за њеном оставком уследили су након њеног отказивања протеста испред Пинка који је требао да се одржи у Суботу 6. Октобра али је др Стојковић тај скуп самовољно отказала дан уочи одржавања скупа под изговором да “режим спрема инциденте, тучу и хапшење организатора протеста”.

ТЕШКА НЕСРЕЋА НА ИБАРСКОЈ МАГИСТРАЛИ! Мушкарац (31) погинуо у СТРАВИЧНОМ УДЕСУ!

Готово све чланице коалиције осудиле су ту њену одлуку и затражиле данас од ње моменталну оставку на функцију председавајуће што је др Стојковић уважила и поднела оставку на место председавајуће али и на чланство у коалицији, вероватно свесна штете коју јој је нанела самовољним отказивањем протеста.

(ВИДЕО) КОКОРИН ТУЧЕ СТОЛИЦОМ У ГЛАВУ! Руски фудбалери пребили угледног ПОЛИТИЧАРА!

У коалицији Чувари Србије не крију задовољство што је Јована Стојковић сама одлучила да оде јер би, у супротном, била једногласно смењена.

„ОДМАХ САМ ПОЧЕО ДА КОЧИМ“ Очевидац испричао ужасне детаље несреће на ауто-путу и открио узрок, десетине повређених и мртвих

Мило оскрнавио црногорску традицију: На капу ставио папине иницијале

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ОДНОСИ ВЕЛИКИХ СИЛА СТИГЛИ ДО ТАЧКЕ УСИЈАЊА: Нови судар САД и Кине око иранске нафте биће ускоро

(ФОТО) Паника у Холандији због терористичког напада: Мушкарац пронађен са експлозивом у аутомобилу

ПАЛА КРВ У ОБРЕНОВЦУ: На мушкарца пуцано из кола у покрету

(ВИДЕО) ГЛАВНИ ГРАД ДРОГЕ У ЕВРОПИ СЕ НАЛАЗИ У АЛБАНИЈИ Камионима одвозе раднике у бербу, међу којима су и деца.. А плантаже чувају наоружани стражари

СИА

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
22°
25°
Tue
25°
Wed
21°
Thu
20°
Fri