Youtube printscreen
Занимљивости

Кад ово прочитате, више НИКАД нећете користити сушаче за руке у тоалетима

Сушачи за руке су дизајнирани тако да чувају животну средину, јер се због њих користи мање папирних убруса, а истовремено да смање ширење бактерија и зараза у јавним тоалетима. Међутим, чини се да они заправо раде супротно.

(ФОТО) ЦИСТЕРНА НАПРАВИЛА ХАОС НА СРПСКОМ АУТО-ПУТУ! Сви су морали да СТАНУ када су видели њен ЗАДЊИ ДЕО! ШОК!

Истраживачи из Универзитета у Конектикату и Универзитета Кинипијак, открили су да сушачи за руке у јавним тоалетима углавном „усисају“ бактерије са руку људи који их нису најбоље опрали и затим их издувају на влажне руке следећег корисника.

(ВИДЕО) Република Српска у сузама радосницама: Уплакани отац Тијане Бошковић послао поруку народу са обе стране Дрине

Да би дошли до ових закључака, научници су спровелии експеримент у којем су изложили две петријеве шоље ваздуху у јавном купатилу. Једну од њих су ставили док је сушач био упаљен, а другу док је био угашен.

(ФОТО) СВИ СТЕ СЕ СМЕЈАЛИ ЉУДИМА КОЈИ СЕ БИЈУ ЗА ПИЛИЋЕ У ЛИДЛУ, АЛИ ПОСЛЕ ОВОГА ЋЕТЕ СЕ ДОБРО ЗАМИСЛИТИ: Предраг све објаснио… да ли је и даље смешно?

На оној која је два минута стајала у купатилу док сушач руку није био активиран, појавила се свега једна колонија бактерија.

А што се тиче оне која је стављена у време када је сушач био укључен, на њој се за свега 30 секунди већ појавило око 250 колонија бактерија.

(ВИДЕО) РАСПЛАКАЋЕ ВАС! Српске одбојкашице са златом око врата певају Боже правде

ШОКАНТАН ПРЕОКРЕТ Младићи из аутомобила нису напали возача аутобуса? Сведок догађаја проговорио о инциденту у центру Београда

ИГОР (38) ЈЕ ИШАО У ТЕРЕТАНУ И БИО СПРЕМАН ФИЗИЧКИ: Његова смрт на базену је за сада мистерија, а постоје 2 верзије трагедије!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ТРГОВИНА СМРЋУ У СРБИЈИ! Мирослави је свекрва била лоше, звала је Хитну која је одбијала да дође! АЛИ ОНДА ЈЕ ДОБИЛА ПОЗИВ КОЈИ ЈЕ ШОКИРАО! ПОБЕСНЕЛА ЈЕ!

ВОЈИСЛАВ ШЕШЕЉ ТВРДИ: Зорана Михајловић намешта америчком амбасадору Скоту ПОСАО ОД 10.000.000 ЕВРА!

(ВИДЕО) ВЛАСНИК АЛИБАБЕ ОТКРИО КО МОЖЕ ДА СЕ ЗАПОСЛИ У КОМПАНИЈИ: Има златно правило које се показало као добитно, али је све ШОКИРАЛО!

ВЛАДИМИР ПУТИН СВЕ ОБЈАСНИО: Крим је одувек руски, а Косово су Србима отели!

ДОБИО ТРИ ГОДИНЕ ЗАТВОРА?! Сео пијан и дрогиран за волан и троје деце оставио без оца!

Blic

Оставите коментар