Pixabay
Друштво Србија

КАД ЈЕ ПРОГЛАШЕН МРТВИМ, КРЕНУО ЈЕ ЊЕГОВ ПАКАО! Ђорђа сазнање да је покојник коштало здравља!

Због сазнања да је проглашен мртвим и као потврду тога када је од матичара добио умрлицу, то се одразило на здравље оштећеног. Због његових животних година и болести, психички је био потрешен, и срце му је слабије радило – рекао је судски вештак неуропсихијатрије, у наставку суђења у Основном суду у Новом Саду, против Клиничког центра Војводине по тужби Новосађанина Ђорђа Милошевића (80), ког је ова здравствена установа 19. јануара 2018. године прогласила мртвим.

На рочишту су саслушани сведоци, говорећи о Милошевићевом стању у време када је овај, сасвим случајно сазнао да се води као преминуо, казао је да је по њему приметио да га нешто мучи и да је нерасположен.

ЕКСКЛУЗИВНО! ПРОЦУРИЛО СРАМНО ,,РЕШЕЊЕ“ ДВЕРИ ЗА КОСМЕТ: ПОГЛЕДАЈТЕ ЧЕГА СУ СЕ ДОСЕТИЛИ!

– Отишао сам до његове куће и питао како је – казао је овај сведок. Изненадио сам се одговором и саветовао сам га да оде у надлежне службе и да исправи у грешку. Говорио је да се много секира јер не може да региструје ауто, не добија пензију и нема за лекове – рекао је Никола Пашић из Ирига, иначе, пензионеровом родном месту.

ДАЧИЋ ИСТАКАО: Србија ће бранити Србе на КиМ у случају напада!

Подсећамо, Милошевић је поднео тужбу против КЦВ, јер су издали потврду да је мртав, због чега је месецима морао да доказује да је жив. Овај декица сматра да су му том административном грешком повредили углед и част.

СТРАШНЕ ВЕСТИ ИЗ НОВОГ САДА! Ивана (22) коју је унаказио њен дечко Ђорђе (24) у лошем стању! Откривен проблем у плућима!

КЦВ је после објављивања у нашем листу о случају новосадског пензионера августа 2018. године, саопштили да је у јануару те године у тој здравственој установи хоспитализован пацијент истог пола, имена и презимена, а без докумената на основу којих би се утврдио његов идентитет.

УДАРАО ЈУ ЈЕ О РАДИЈАТОР, СВЕ ДОК ГА НИЈЕ ИШЧУПАО ИЗ ЗИДА: Стравична исповест Иванине мајке, после зверског пребијања које је њена ћерка преживела у стану у Новом Саду

– Ни до данас није одгонетнуто ко је тај човек који је преминуо, а мене прогласили мртвим – изјавио је на почетку суђења Милошевић, питајући се ко је могао на његово име да буде сахрањен.

ЂОРЂЕ (24) ЈЕ ЗВЕРСКИ ПРЕТУКАО ИВАНУ (22), А ОНДА ЈЕ ПРЕД ТУЖИОЦЕМ ИЗНЕО СРАМНУ ОДБРАНУ: Полудео сам од љубоморе, пао ми је мрак на очи! На крају је изговорио ЈЕЗИВУ реченицу

У наставку суђења биће саслушани преостали сведоци.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ЗБОГ ЊЕГА ЈЕ СПРЕЧЕНО ЈОШ ВЕЋЕ КРВОПРОЛИЋЕ НА НОВОМ ЗЕЛАНДУ! Ово је херој који је ОТЕО ПУШКУ ТЕРОРИСТИ!

ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНЕ ГРОЦКА ПОДНЕО ОСТАВКУ! Симоновић: Напуштам све функције, како у странци, тако и у општини

(ВИДЕО) КО КАЖЕ ДА ЖЕНЕ НЕ ПОСТИЖУ ГОЛЧИНЕ! Наша репрезентативка погодила са 40 метара!

УШЛА САМ У СТАН, СВУДА ЈЕ БИЛА КРВ! ИВАНА НИЈЕ МОГЛА ДА СЕ ПОМЕРИ! Најбоља другарица претучене Новосађанке открила: Ђорђе је претио да ће је убити ако раскине!

Јака сарадња Србије и Русије на спровођењу споразума

ДАЧИЋ О ДИЈАЛОГУ БЕОГРАДА И ПРИШТИНЕ: Ове земље играју двоструку улогу по питању такси!

Курир

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
13°
11°
Wed
13°
Thu
15°
Fri
17°
Sat