Регион

Јовановић: Подршка Вулину, о Јасеновцу и „Олуји“ се не сме ћутати

Савез удружења расељених и избеглих у Црној Гори снажно осуђује одлуку власти у Загребу којом је забрањен улазак у Хрватску српском министру одбране Александру Вулину, нагласили су из Савеза.

СТРАШНО: Глумица која је сатаром убила мајку и баку, прима хонорар од репризирања Бољег живота!

Такав однос према Вулину продукт је страха хрватске власти од суочавања са истином, које мора доћи на ред пре или касније.

НЕЗАПАМЋЕНА ДРАМА У ВРАЊУ: Оставио супрузи опроштајно писмо, узео пиштољ и кренуо на Бели мост да се убије, а онда је она позвала полицију!

„Нелагодно им је када их било ко подсјети на најсрамније моменте њихове иначе мрачне историје, давне и скорије. Њихова највећа достигнућа су Јасеновац и „Олуја“.  Ноторну истину о тим и другим злочинима не могу избрисати никаквим гумицама, нити сакрити било каквим одлукама, а најмање забраном уласка српском министру  у етнички, од Срба очишћену Хрватску“, истакао је предсједник Савеза удружења расељених и избјеглих у Црној Гори Миленко Јовановић.

(ВИДЕО) ИСТИНА О ЖИВОТУ НА ИСЛАНДУ: Децу у вртићима поливају леденом водом, бебе спавају на тераси упркос језивој зими, а раде већ са 14 година!

Они се питају да ли је одлука која се односи на министра Вулина тековина демократије и вредности које промовише Европска унија у којој је Хрватска и
због чега ЕУ толерише поново политику двоструких стандарда када је однос према Србима и Србији у питању у поређењу са остатком Старог континетна?

УКРАЈИНСКА ВОЈСКА ОБЈАВИЛА ДАТУМ: Ево када ће Порошенко започети офанзиву на Донбас

Зар је могуће да се под окриљем ЕУ настоји легализовати и оправдати највећи геноцид  у Европи само зато што је он почињен над Србима и Јеврејима?

Вучић: Одговорићемо Хрватској реципрочним мерама

„Ставља ли се то „породица европских народа „и „de iure“ i „de facto“ на страну злочинаца и канибала? Ако је одговор на све ово потврдан, не сматрамо да је тамо место ни Србији, ни Црној Гори, а ни Републици Српској, нагласио је Јовановић и закључио:

„Савез удружења расељених и избеглих упућује безрезервну подршку министру Вулину, уз позив да истраје у својим ставовима у одбрани српских националних интереса“.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ВУЧИЋ: Имаћемо најмодерније опремљеног војника

ВИШЕ ПУТА ВИЂЕН СЦЕНАРИО: Америка оставља Сирију у рушевинама

БРУКА И СРАМОТА! Јанковић би да протера Чепурина, а Јешић га тера у три лепе, само зато што брани Србију!

Дан Војске Србије — подсећање на Други српски устанак

Извор: in4s.net

Оставите коментар