Printscreen
Политика Србија

Јовановић: Нова лица у ЛДП-у

Млади су сами скупили потписе и предали листу Либеррално демократске партије последињи, свесно - зато што и тако шаљу поруку онима који живе у овом граду на ком месту се налази једини потенцијал, који може да промени ово друштво, изјавио је председник ЛДП Чедомир Јовановић.

„Београђани имају прилику да гласају, да подрже нова лица. Да им дају макар шансу коју нису до сад добили. Или нека после избора ћуте“, рекао је Чедомир Јовановић, у разговору са кандидаткињама и кандидатима за одборнике скупштине Београда.

ПОЛАРНА ЗИМА СТИЖЕ СЛЕДЕЋЕ НЕДЕЉЕ: Спремите се за ЛЕДЕНИ талас и дебели минус до 10. марта! РХМЗ УПОЗОРАВА НА СНЕЖНЕ ПАДАВИНЕ

Он је истакао да је суштинска разлика између ЛДП и свих других у овој кампањи то што су нова лица фото-робот политичке партије са визијом која је потпуно другачија од оне коју деле преостале 23 листе на овим изборима, саопштено је из ЛДП.

МАСОНИ су заташкали истину о једној од НАЈВЕЋИХ ТРАГЕДИЈА У ИСТОРИЈИ?

„Због чега се гласа 4. марта? Зато што нам треба још један мост? Треба нам. Све нам је потребно – и фонтане, и тргови, и мостови, и фасаде, и болнице, и школе, и помоћ за најстарије, али то нећемо добити на сениор картици, нити на изборном летку Ђиласа, Шутановца, у оном споту у којем играју баскет социјалисти. Ако неко жели промену, треба да подржи оне који ту промену треба да донесу. Због тога што су потпуно другачији, због тога што на другачији начин гледају живот“, рекао је Јовановић.

(ВИДЕО) ТУЧА КАКВУ ЈОШ НИСТЕ ВИДЕЛИ: Севале песнице и црвени картони! Утакмица прекинута јер је понестало фудбалера за игру

Он је додао да субота, 17. фебруар, није био дан за показивање прстом у мост преко Саве, нити дан за расправе о томе да ли нешто треба да буде општина или не, већ дан у коме су сви били дужни да се сете шта се десило пре десет година.

ВЕЛИКА АНКЕТА: За кога ћете гласати на изборима у Београду?

„Ми смо једина странка која је у суботу поменула годишњицу косовске независности. И у томе смо били усамљени, као што смо пре десет година били једина странка коју су палили и рушили, једина странка која се није гурала на оној бини испред Скупштине“, навео је Јовановић.

РЕКЛАМА
Заветници: Београд треба да слави морал, а не ријалити

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

НЕУТЕШНА БАКА ДЕЧАКА (9) КОЈИ СЕ ОБЕСИО: Рекао ми је хајде да откопамо тату да га последњи пут загрлим!

Сиријска војска ускоро на граници са Турском

ДАЧИЋ: Сви који су волели Тита да гласају за нас

Извор: Фонет

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
13°
22°
Wed
25°
Thu
27°
Fri
19°
Sat