Србија Хроника

ЈОРДАНКА СЕЈЕ ХИВ ПО СРБИЈИ! Полиција тражи мигранткињу која је спавала са ВИШЕ СТОТИНА ЉУДИ у Београду, Суботици и Кикинди!

Полиција трага за Фатимом Алас (38) из Јордана због сумње да је већи број људи у Србији сексуалним путем заразила ХИВ вирусом.

Како сазнајемо, Фатима је прошле године као мигрант стигла у Србију и одмах почела да се бави проституцијом. Забележено је да је најпре „ординирала“ по Војводини, тачније у Суботици и Кикинди где је била у прихватном центру.

ЈЕЛ ТО ПОЛИТИКА: БЕЧИЋЕВ ПАРТНЕР ПРОМОВИШЕ ВЕЛИКУ АЛБАНИЈУ!

Средином маја ове године Фатима је побегла у Београд где је наставила да продаје своје тело.

– Полиција је добила дојаву да Фатима, упркос томе што је знала да има сиду, наставља са проституцијом. Углавном је то радила у близини железничке станице и у парку код Економског факултета – каже наш извор.

СРБИ, АКО НЕЋЕТЕ ДА СЕ НЕРВИРАТЕ, НЕ ЧИТАЈТЕ ОВО: Овако је трећи Албанац из швајцарске репрезентације коментарисао Џакин и Шаћиријев скандал

Према проценама нашег извора Фатима је у просеку имала и по 3, 4 клијента дневно што нас доводи до бројке од више стотина људи, што миграната што грађана Србије.

– За сада није познато да ли је она намерно заразила људе сидом или се ово догађало из незнања. Тек последњих десет дана у односима са неколико миграната, али и људи из Србије, заражено је неколико људи – наводи извор.

Како сазнајемо, надлежни су били упознати са њеним здравственим стањем.

КРВАВА ОСВЕТА: После 26 година откривено ко је убио Кнелета!

– Било је познато да је заражена ХИВ-ом, али држава је ту била немоћна јер то није болест због које би она морала да буде изолаована у карантину – наводи извор.

Он додаје да је Фатима тренутно у бекству.

– Добили смо информацију да је виђена у парковима у близини Железничке станице, међутим и одатле је нестала. Тренутно не знамо где је и да ли се уопште налази у Србији.

ЦРВЕНИ ТЕРОР: ЕВО ЗАШТО ЈЕ СИН ЧУВЕНОГ ВОЈВОДЕ ОСУЂЕН НА 10 ГОДИНА!

У полицији је кратко речено за медије да се интензивно трага за Јорданком, како би она била смештена у неку адекватну установу за лечење.

– Није познато колико је људи заразила бавећи се проституцијом, али је велика вероватноћа да је тај забрињавајуће велики – кажу у полицији.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ВИДЕО) НАЈСТАРИЈИ РОБИНЗОН (82) НА СИЛУ ОДВЕДЕН СА СВОГ ОСТРВА: Једина жеља му је била да умре на месту на којем живи сам, већ 30 година! Ево како је себи створио рај!

(ВИДЕО) НАПАД МИГРАНАТА НА ХРВАТСКУ ГРАНИЦУ УЗ ПОВИКЕ АЛАХУ ЕКБАР

СЕРГЕЈ ТВРДИ ДА БРАЗИЛЦИ ИМАЈУ СЛАБОСТИ: Већ смо једном исфрустрирали Бразил!

СКАНДАЛ! И РАМА СКУПЉА ПАРЕ ЗА ЏАКУ И ШАЋИРИЈА: То је захвалност за све што су урадили за нас!

ВУЧИЋ МУРУ: Србија не пристаје на понижења

Курир

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
19°
25°
Tue
25°
Wed
21°
Thu
20°
Fri