Србија Хроника

ЈЕЗИВО! СЕРИЈА БИЗАРНИХ ЗЛОЧИНА У СЕЛИМА ШИРОМ СРБИЈЕ: Свима је заједнички овај СТРАВИЧАН ДЕТАЉ

У првих неколико дана марта у селима широм Србије полиција је приметила необичне злочине - пронађено је неколико беживотних тела, али сва су била у шталама!

Ове смрти нису повезане и догодиле су се у различитим селима, али свима је заједничко место злочина – међу животињама.

У Иригу 1. марта у свињцу који се налази у дворишту породичног домаћинства Мишкићевић, пронађено је тело 25-годишњег мушкарца. Тело младића пронађено је са бројним повредама од угриза свиња, а виши јавни тужилац наложио је обдукцију тела како би се утврдио узрок смрти несрећног младића.

(ВИДЕО) СТУДЕНТ ИЗ СРБИЈЕ ПИТАО ДУГИНА ДА ЛИ ЈЕ МОГУЋЕ ПОБЕДИТИ АМЕРИКАНЦЕ: Његов одговор ће вас одушевити

Ветеринар убијен па бачен код крава

Истог дана у селу Александрово код Нове Црње пронађено је беживотно тело мушкарца Милана Бибина (52). Убрзо је откривено да је у питању ветеринар и да је његова смрт била насилна.

Наиме, убрзо је откривено да је ветеринар претучен насмрт и за његово убиство осумњичене су и ухапшене четири особе.

Убијени ветеринар живео је сам и његово тело пронашао је комшија.

(ВИДЕО) Није се знало ко кога туче: Фудбалери у бруталном обрачуну са хулиганима у Холандији!

„Човек је долазио код Милана да га замоли да му као ветеринар нешто помогне око стоке. Одмах је приметио да нешто није како треба, ствари у кући су биле испретуране, а врата од штале отворена. Шок какав не памти уследио је кад је међу кравама угледао Миланово крваво тело“, испричао је један од комшија.

Убио шурака (52), сакрио га у шталу, па запалио

Неколико дана раније у селу Реткоцер код Медвеђе ухапшен је Перован Ч. (42) због сумње да је задавио Милана Бојића (56), брата своје невенчане жене, а потом његово тело одвукао у шталу и запалио га.

„Милан је живео у кући са сестром и њеним невенчаним супругом Перованом Ч. Био је инвалид од рођења због чега се није женио и није имао своју породицу. Када је избио пожар у његовој штали мислили смо да је реч о несрећи. Његова сестра и зет деловали су шокирано. Када су ватрогасци пронашли угљенисано тело, рекли су да је Милан отишао негде три дана раније и да су били забринути за њега“, каже један Бојићев рођак.

ЈЕЗИВИ ДЕТАЉИ ТРАГЕДИЈЕ НА МОСТУ У БЕШКИ: Мајка није ни покушала да је спасе! Након што је Дунав прогутао тело зачуо се врисак

Према његовим речима, мештане Реткоцера прекјуче су узнемирили полиција и инспектори који су привели на разговор Миланову сестру и њеног мужа.

„Миланова сестра сломила се у полицији и испричала шта се догодило њеном брату. Наводно је рекла да се њен невенчани муж изнервирао и да је голим рукама задавио Милана у кући, а потом његово тело одвукао у део штале у којем се складишти сено. Запалио је и сено и Миланов леш, како би прикрио трагове злочина.

Несрећни Милан изгорео је до непрепознатљивости, али је обдукцијом утврђено да није страдао у пламену, већ да је био мртав и пре избијања пожара“, каже саговорник.

Бојићев рођак додаје да нико са сигурношћу не зна шта је мотив ужасног злочина, али се претпоставља да су се покојни Милан и његов зет посвађали због новца.

ОПАСНОСТ: Цела Србија ће бити под водом!

„Милан је донедавно живео сам. Имао је стоку, трактор, косачицу, машину за балирање сена и друге пољопривредне машине, а примао је и социјалну помоћ као инвалид. Његова сестра која је живела у Зајечару, недавно се развела и дошла код њега у Ретковач. Ту је упознала Перована и довела га да живи са њом и братом. Милан је на њихов наговор распродао све машине и стоку, јер су га убедили да не може више да брине о животињама“, каже рођак и додаје да су му њих двоје извлачили новац.

Пронађен мртав са угризима свиња по телу

На салашу код Шида, у економском делу породичног домаћинства, у обору за свиње, 5. марта пронађен је мртав Србобран Л. (75).

На глави и телу човека били су видљиви угризи од свиња. Његов син Бранислав (34) рекао је истражним органима да је последњи пут видео оца, који му је тада рекао да иде у обор да нахрани свиње. По налогу Тужиластва биће урађена обдукција тела како би се утврдио узрок смрти, пренела је локална телевизија Сремска.

НЕВЕРОВАТНО: Човек се тетовирао и пре 5.000 година!

Глава жене у штали

Један од најјезивијих случајева смрти у штали догодио се 2014. године у селу Добричево у Ћуприји када су радници пронашли остатке људског тела, тачније главу женске особе у штали.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Путин: Увођењем санкција Запад игра тактички, али Русија побеђује

ХОРОР НА ЗВЕЗДАРИ: Тело жене (74) пронађено у стану у Учитељском насељу, ћерка (45) осумњичена за убиство

Стручњаци: У Српској на делу „хибридни рат“, нису искључена ни политичка убиства

Извор: Курир/Блиц

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
13°
23°
Mon
26°
Tue
25°
Wed
21°
Thu