Занимљивости

ЈЕЗИВО: Ево шта би се десило када би сви ЉУДИ ОДЈЕДНОМ НЕСТАЛИ СА ЗЕМЉЕ!

На ово питање покушала је да одговори екипа Фејсбук странице What if. На Земљи живи више од 7,6 милијарди људи, а тај се број свакодневно повећава.

А када би одједном сви нестали десило би се ово:

НЕСРЕЋНИ МАРИО КРЕНУО ДА ВРАТИ 500 ЕВРА ДУГА, АЛИ ТО УБИЦИ НИЈЕ БИЛО ДОВОЉНО: Стравични детаљи убиства кума Гоце Тржан! Убица чак и мењао шаржер док је пуцао у младића!

За пар секунди

Кад би сви људи одједном нестали са Земље, хаос би наступио истог трена. Авиони би падали, возови искакали из шина, аутомобили без возача би се сударали.

За сат времена

ОВО ЈЕ ДОСИЈЕ МОМКА ЧИЈИ ЈЕ АУДИ ДИГНУТ У ВАЗДУХ: Избегао смрт срећом, Шпањолка тешко повређена!

После једног сата нестајала би струја и земљу би захватио мрак. Електране које струју стварају из фосилних горива престале би да раде без горива, а без људског надзора не би функционисале ни оне које раде покретане ветром или водом.

После једног дана

Следећи дан рачунари би аутоматски искључили погоне у нуклеарним електранама и тако спречили катастрофу. Свет би у потпуности остао без електричне енергије.

ПОЛИЦИЈА НА НОГАМА НАКОН КРВАВОГ ОБРАЧУНА У ЈАКОВУ: Ухапшен мушкарац (59), ножем избо младића (24)

После три дана

Трећег дана лондонски Биг Бен би откуцао последњи пут, јер се навија свака три дана. Улице би биле пуне животиња. Кућни љубимци и животиње из зоолошких вртова би се или ослободиле или би умирале од глади.

После 10 дана

Током десет дана попустиле би сигурносне мере у нуклеарним електранама и покренуле би се ланчане експлозије. При томе би се отпуштала токсична радијација широм планете. Животиње које живе у погођеним регијама би помрле, али врсте које настањују подручја удаљена од електрана би преживеле. Стока и домаће животиње би се повукле у планине, супермаркети би били испуњени мишевима и пацовима које би ловили бивши кућни љубимци како би преживели, пише ало.рс.

УЖАС! СТРАВИЧНА НЕСРЕЋА НА АУТОПУТУ БЕОГРАД-НОВИ САД: Погинуле две особе, две тешко повређене!

После пар година

Током следећих неколико година градови какве данас познајемо почели би да изгледају попут тематских паркова. Радијација би се рашчистила, а вегетација би почела да расте по улицама и зградама. Све би било прекривено маховином.

После 30 година

За 30 година сателити које смо лансирали да истражују свемир вратили би се на Земљу, али не би било никога коме би користили прикупљени подаци. Куће и солитери би почели да се урушавају, а у неким приобалним пределима море би прогутало целе градове.

КУЋНИ РЕД: Бургијање од раног јутра, галама, гласна музика… Ево какви су прописи

После 40 година

Глобално загревање наставило би се још 40 година после нашег нестанка.

После 60 година

За 60 година морски живот би се опоравио од претераног изловљавања.

После 150 година

После 150 година урбана околина би се вратила у своје природно стање. Лондон би постао мочвара, у Ванкуверу би се из снега и леда издизали костури високих зграда, Лас Вегас би изгледао попут великог пешчаног дворца.

После 230 година

230 година после нашег нестанка биљке би искористиле сав вишак угљен диоксида из атмосфере. Шуме би преузеле већи део Северне Америке, а једини знак да је тамо било цивилизације били би остаци гвожђа и пластике.

После 500 година

После 500 година шуме би постале здравије него што су биле у последњих 10 хиљада година, а природа би избрисала сваки траг људског постојања.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ЛАЗАНСКИ: Август 1941 – Они су бомбардовали главни град Рајха

ЦЕЛА СРБИЈА У СТРАХУ ОД НОВОГ РИГОРОЗНОГ ПРАВИЛНИКА: Технички преглед иде до најситнијих детаља, али због ОВИХ 5 РАЗЛОГА СИГУРНО ПАДАТЕ!

ШИПТАРИ НЕ БИРАЈУ СРЕДСТВА ЗА ОТИМАЊЕ ИМОВИНЕ СРБА НА КиМ! Уговоре о куповини праве и са покојницима!

Узбуна на Западу: Најважнији амерички савезник у Азији обучаваће војнике у Русији

(ВИДЕО) Безобразна клинка на Инстаграму псовала сиромашне и ругала им се са бесних аутомобила, све док њена мама није добила отказ

Република

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
23°
29°
Tue
30°
Wed
31°
Thu
26°
Fri