Друштво Русија Србија

ЈЕЗИВ НАПАД У ПАНЧЕВУ! ТУКАО ЖЕНУ МОТКОМ, А ОНДА ИЗВАДИО НОЖ: Све се одвијало насред улице, а онда је наишао војник Ристић!

Министарство одбране Србије је похвалило старијег водника Ивана Ристића јер је у недељу на вашару у Панчеву спасао живот једној нападнутој жени.

Један мушкарац је на вашару, прекопута капије панчевачке касарне „Стевица Јовановић“ у којој Ристић ради, мотком ударао жену по глави, а потом ју је напао ножем.

ЛАЗАРЕВИЋ: Понизио сам НАТО до сржи

Ристић је испричао да је „спазио човека како свом силином мотком удара жену по глави… Кад се мотка поломила човек је из аутомобила узео нешто и кренуо поново ка жени која је лежала. Приметио сам да нож избезумљено зарива у тело жене. Све се одвијало у трену… Неки људи су били незаинтересовани, неки су бежали, окретали главу од крвавог призора. Нико није помагао жени која вришти“.

Ристић је претрчао пут и бацио се на нападача да би му одузео нож.
„Нико од грађана није пришао да ми помогне. Срећом притрчале су колеге Јован Ђокић и Горан Васић. Успели смо да му одузмемо нож … Неко је позвао хитну помоћ и полицију“, рекао је Ристић.

„Униформа Војске Србије… обавезује, не преза пред опасношћу. Па, ово би урадио сваки припадник моје јединице, сваки припадник Војске, без двоумљења и устезања. Тако смо учени“, рекао је Ристић.

Извор: Курир.рс, Бета

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

СЕСТРА БРУТАЛНО УБИЈЕНОГ ПЕКАРА: Све ћу да испричам! Чим сам угледала Филипа у полицији, било ми је јасно!

ЕВО КАДА ЋЕ ПАСТИ СНЕГ! Јака кошава ће дувати до среде увече, потом сунчано, а онда стиже ЛЕДЕНИ УДАР!

ПОЛИТИЧКА ОДМАЗДА ПРЕМА СРБИЈИ: Хрвати запленили српске авионе!

(ВИДЕО) ОВО ЈЕ НАЈСМРТОНОСНИЈЕ МЕСТО НА СВЕТУ: За 30 секунди настаје вртоглавица, за 240 грозница, за 300 сигурна смрт!

 

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
31°
31°
Thu
24°
Fri
24°
Sat
25°
Sun