Хроника

ЈЕЗИВИ ДЕТАЉИ јучерашњег ЗВЕРСКОГ ИЖИВЉАВАЊА РОМА над скитницом У ЗЕМУНУ!

Бескућник Миливоје Прашић (58) зверски је претучен, мучен и жив спаљен прексиноћ у кругу једне напуштене фирме у Земуну! Полицији ухапсила двојицу од петорице Рома који су га мучили.

Монструми су му, из чисте обести, током вишесатног иживљавања поломили прсте и почупали му нокте, а на крају су га полили бензином и запалили! Несрећни Прашић је једва жив, са око 80 одсто изгореле коже пребачен на ВМА, где се лекари боре за његов живот!

printscreen

Док је био свестан, полицајцима је рекао да су га унаказила тројица Рома, и то без икаквог повода!
У полицији кажу да је Миливоје унакажен и изгорео до непрепознатљивости. Пронађен је јуче ујутру нешто пре шест сати ујутро у напуштеним објектима у Улици Александра Дубчека, одмах поред пропалог предузећа „Ротор“.
– Жртва је имала стравичне повреде, али је и поред тога био свестан и комуникативан. Он је сам испричао да су га тројица њему непознатих Рома напала док је спавао – рекао је саговорник Информера.
Прашић је казао да су га монструми ни кривог ни дужног мучили и тукли пуна три сата.

– Нападачи су га најпре пробудили ударцима, а онда су га на смену тукли. Док су га двојица држала, трећи га је ударао, и тако укруг. У једном тренутку један од њих је из џепа извадио клешта и почео њима да удара Прашића по шакама, при чему му је изломио прсте, а онда је, док су га остала двојица држала, почео да му чупа нокте – објашњава наш саговорник.

У тим напуштеним објектима некада је била војна пекара. Сад тамо обично спава десетак бескућника, а објекте користе и локалне проститутке са својим муштеријама.
Међутим, запомагање несрећног Прашића нико није чуо.
– После стравичног иживљавања, један од нападача је однекуд донео бензин, а затим њиме полио бескућника и запалио га. Прашић је испричао полицајцима да су га монструми шутирали и церекали се чак и док је горео, а затим су побегли – кажу у полицији.
Наш саговорник каже да му није познато ко је јуче ујутро позвао полицију. Патрола је одмах отишла до напуштеног објекта и затекла Прашића у језивом стању. Колима Хитне помоћи одмах је превезен на ВМА.

– Опекотине захватају око 80 одсто коже и веома су дубоке. Његово стање је критично и медицинско особље чини све што је у њиховој моћи како би му спасло живот – каже наш саговорник из ВМА.
Током увиђаја, полицајци су нашли трагове многобројних бескућника који бораве у напуштенима објектима.
Станар из оближње зграде каже да се у тим објектима, осим скитница, скупљају и наркомани и пијанци.
– Раније је то била војна пекара, а после неки магацини, који су на крају остали напуштени. Мислим да је тај мученик што су га мучили и спалили био чувар у тим магацинима, и да је остао да тамо да живи када је фирма пропала – каже овај станар.

 

Прочитајте још и:

(ФОТО)ДИПЛОМАТА ПЕРВЕРЗЊАК: ПОРНО СЕЛФИ – Други човек амбасаде БиХ у Србији ШОКИРАО РЕГИОН

ЕКСПЛОЗИЈА У КИНИ: Има погинули и повређених (ФОТО / ВИДЕО)

(ВИДЕО/ФОТО) СНАЖАН ЗЕМЉОТРЕС у Турској и Грчкој! Велика материјална штета, двоје мртвих, велики број повређених!

 

Извор: Информер

Оставите коментар