Друштво Србија

ЈЕЗИВЕ ПРЕТЊЕ: Прво му украли земљу, а онда поручили: “Побићемо ти породицу, а тебе чувамо за крај, да гледаш сахране”!

Случај несрећног пољопривредника Милоша Ташина из Српског Итебеја коме су Пајтићеви тајкуни отели 440 хектара земље иако има валидан уговор о закупу на још две године, а о коме је говорисрбија.рс већ писао, добио је нову димензију! Подсећамо, Ташин је противправно избачен за земљишта које има у закупу након промене власника земљишта, а да му притом није надокнађена вишемилионска штета коју је утврдио судски вештак!

НАЈНОВИЈИ ДЕТАЉИ СТРАВИЧНОГ НАПАДА У СУДНИЦИ У НИШУ: Умро деда Благоје С. који је УБО НОЖЕМ девојку па попио отров!

Наиме, нови скандал догодио се када је Ташин приведен јер је покушао да обрађује своје земљиште, под оптужбом тешка крађа, а онда задржан у притвору 48 сати, док су људи из окружења Пајтићевих тајкуна обрадили и практично отели његове усеве!

ЦРНО ЗЛО НАД СРБИЈОМ: Спремају нам се ТЕШКЕ ОЛУЈЕ, ево када ће бити НАЈГОРЕ!

(ФОТО) ОВО ЈЕ ДЕВОЈЧИЦА (17) КОЈУ ЈЕ УБО У ВРАТ БЛАГОЈЕ (75) У ПАЛАТИ ПРАВДЕ!

– Све да је и њихова логика тачна, они су купили земљиште без усева, односно оно што је пре тога засејано, припада мени, а не њима, тако да је јасно да су једини лопови у причи управо они – објашњава Ташин за наш портал и додаје да је на тај начин оштећен за више десетина хиљада евра, а да је ситуација додатно бизарна јер је “операцијом” вршења жита командовао Јован Раца, који нема никакву правну функцију и није заступник фирме која је нови власник земљишта. Ташин сумња и у корумпираност локалне полиције, јер је иза решетака задржан таман толико колико је било потребно да се заврше радови.

СРАМНА ИЗЈАВА СУЛЕЈМАНА УГЉАНИНА: Вучић није наш председник, а да је Санџак држава ја бих данас признао Косово!

– Први њихов комбајн је ушао десет минута пре него што сам приведен, а последњи изашао десет минута пошто сам пуштен – каже Ташин.
У међувремену, редакција портала Говорисрбија.рс покушавала је у неколико наврата да ступи у контакт са Драганом Рацом, који се наводи као нови власник земљишта испред земљорадничке задруге “Кумане” регистроване на његову супругу, али су се ти разговори завршили увредама са његове стране, а потом и СМС поруком у којој одбија сваку другу комуникацију и наводи да ће нас пријавити надлежнима за узнемиравање.

ПРОКЛЕТСТВО И МИСТЕРИЈА АРКАНОВОГ ПРСТЕНА: Тешко зло је снашло сваког ко га је носио!

Ташин је такође сведочио и о језивим претњама, које је добијао што путем СМС-а, а што уживо на њиви коју је обрађивао од сумњивих лица.

(ВИДЕО) ШЕШЕЉ ПОНОВО ПЕЦНУО МИНИСТАРКУ – Ево шта је рекао за Зорану Михајловић

ПРВИ ВАМПИР БИО ЈЕ СРБИН И НЕМА НИКАКВЕ ВЕЗЕ СА ХОЛИВУДСКИМ ШМЕКЕРОМ! Познати српски сектолог шокирао: Ево шта су биле КАРАКОНЏУЛЕ и ДРЕКАВЦИ и зашто се секташи целог света окупљају баш на Сребрном језеру!

– Поручивали су ми да ће ми убити брата, па оца, па мајку, а да ће мене чувати за крај да видим све сахране, па ме онда оставити да будем храна за рибе. Поруке са претњама, уз бројеве телефона, пријавио сам полицији, али никакве реакције нема – каже Ташин за наш портал.
Он се поводом овог случаја обратио бројним инстанцама, а први одговор добио је од канцеларије председника Александра Вучића, где му је потврђено да је пријава запримљена и прослеђена адекватним пољопривредним инспекцијама и другим телима при Министарству пољопривреде.

Извор: govorisrbija.rs

ИСПОВЕСТ ЈОВЕ СУБАШИЋА: ДАНИЈЕЛ МИ ЈЕ РЕКАО Тата, нисам знао да ће Томпсон доћи. Српска родбина нам није честитала…

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ВИДЕО ЛАЗАНСКИ ТВРДИ ДА ЈЕ ПИТАЊЕ ДАНА: НАТО већ обучио и опремио шиптарску војску на Косову

Чанковић: Да не будемо млаки и бљутави – На позив Русији да одбрани Српску биће одзив

ВАЈДА ОТЕРАО ИМАЗА: Нисам желео да утиче на Новака! Опет једе рибу, мишићи су му ојачали!

СТЕФАН СЕ ДОПИСИВАО СА ДЕВОЈКОМ, А ОНДА ЈЕ ЊЕН БИВШИ БЕЈЗБОЛКОМ ОД ЊЕГА НАПРАВИО ИНВАЛИДА: Спортиста је постао биљка у коми, а данас поново може да хода!

Није Мата Хари: Ко је Рускиња ухапшена у САД на дан самита у Хелсинкију

ИЗБОДЕНА ЖЕНА У ЗГРАДИ СУДА У НИШУ: Крв на све стране, зграда блокирана!

УБИО ГА УРАНИЈУМ ИЗ НАТО БОМБИ! Скоро две деценије касније, бомбардовање Србије ОДНЕЛО ЈОШ ЈЕДНУ ЖРТВУ!

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
11°
10°
Thu
8°
Fri
-0°
Sat
1°
Sun