Србија Хроника

ЈЕЗИВА СУДБИНА ВИДОВИТЕ ЗОРКЕ: Предвидела сам смрт сва три сина!

Дејан је погинуо у удесу, Драган је умро од рака, а Небојшу сам сахранила у фебруару, каже Пуцарева, којој утеху пружају синови који су јој остали.

Зорка Пуцар, познатија као видовита Зорка, натприродним моћима је помагала, како каже многима али, нажалост, тројицу од петорице синова није успела да спасе смрти.

НЕВЕРОВАТНО: Ево како су се СРБИ ЛЕЧИЛИ ОД РАКА 1930. ГОДИНЕ (ФОТО)

Пророчица је у првом браку с Радивојем Бербаковим добила наследнике Дејана, Драгана, Павла и Небојшу. Са њима је живела у Новом Милошеву, месту покрај Кикинде, које је посетила екипа Курира. Тамо су нам комшије откриле да је чувена пророчица доживела језиву судбину. Најстарији Дејан настрадао је са 27 година у саобраћајној несрећи. Драган је био ратни инвалид и преминуо је у 44. години од рака. У фебруару ове године од инфаркта је умро и најмлађи Небојша (41).

Зорки су сада једина утеха Павле (43) и Драгослав (28), којег је добила у другом браку. О својој трагедији Зорка је смогла снаге да проговори за Курир.

ОВАЈ ПЛАН ЋЕ НАМ САЧУВАТИ КОСМЕТ: Заветници представили стратегију за јужну покрајину!

– Док ово причам, отварам живу рану на свом срцу. Патим и плачем данима и ноћима. Сахранити три сина је нешто најгоре што може да се догоди једном родитељу – започиње кроз сузе животну причу Зорка.

Она тврди да је предвидела породичну трагедију.
– Дејана сам преклињала да не иде у Црну Гору, али није хтео да ме послуша. Настрадао је када се аутобус сурвао у кањон Мораче. Драган је био је војни инвалид, оболео је од рака. Најмлађег сам сахранила у фебруару. Био је вредан, радио је на грађевини. Трагедије сам предвидела, а нисам могла да их спречим. Хвала богу, син Павле ми је жив и здрав. Живи у Новом Милошеву и долази код мене. Из другог брака имам Драгослава, који је узорно и вредно дете – прича Зорка.

СЕКС СА ДЕЦОМ ОД 13 ГОДИНА БИЋЕ ДОЗВОЉЕН?! У Европској унији се на мала врата ЛЕГАЛИЗУЈЕ ПЕДОФИЛИЈА!

Она каже да је боли кад чује приче које круже Новим Милошевом да је оставила децу када су били мали.
– Никада их нисам оставила. Саградила сам им куће. Патм, јер уместо да их обилазим у кућама, ја им љубим слику на гробу. У Новом Милошеву сам им са мужем подигла споменике и редовно излазим на гробље – завршава Зорка.

ЗАШТИТНИК Бранио брата од нападача

СИН ПАВЛЕ ЗБОГ ТУЧЕ БИО У ЗАТВОРУ

У Новом Милошеву, где је Зорка живела са првим супругом, кажу да су њена деца имала тешко детињство.

(ВИДЕО) ЗАПАЉЕН АУТО ЗАМЕНИКУ ГРАДОНАЧЕЛНИКА НИША: Возило било паркирано у дворишту породичне куће! СУМЊА СЕ ДА ЈЕ ПОЖАР ПОДМЕТНУТ

– Отац им је био алкохоличар и сав терет је био на Зорки. Она то није могла да трпи, па их је остављала да се сналазе. Децу скоро да је гајио комшилук, а њихова деца малишанима су носили свеће да се греју у хладним данима. Драган је једног дана био у кафани, комшија га је оборио и почео да га гази. Павле је пришао да помогне брату. Туча је била пријављена полицији и он је је око годину дана био у затвору – каже комшија који је инсистирао на анонимности.

(ВИДЕО) ОТКРИВЕНА „ЗЕМЉА 2“?! Пронашли су још једну планету на којој је могућ ЖИВОТ

Павле каже да нису тачне приче комшилука:
– Имам најбољу мајку на свету, која је за мене и браћу све учинила. По селу са слашћу да причају и надограђују оно што њима одговара. То ме боли.

Извор: Курир

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ГРЧЕЊЕ МОЗГА! Саша Јанковић оправдава вршљање страних агентура по Србији!

Вучић о притиску ЕУ на Србију: Ово је оно што могу да вам кажем

Офанзива агената САД и Британије на Србију

 

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
26°
29°
Tue
31°
Wed
30°
Thu
26°
Fri