Youtube printscreen
Регион

ЈЕЗИВА СМРТ У „BMW-u“ Киша је ромињала, другови су испробавали нов аутомобил, а онда су ИЗГОРЕЛИ!

- Били су прави момци. Одлични млади људи. Имали су породице, децу...Страшно је то што им се догодило. Не могу веровати. Искрено ми је жао... - казао је за Слободну Далмацију Анте Дабо, градоначелник Новаље у Хрватској, након што су у уторак око 22 сата на заобилазници изнад тог града у страшној саобраћајној несрећи живот изгубила двојица пријатеља.

ЦЕРАР НАПАО СРБИЈУ ЗБОГ ПУТИНА! Змаго Јелинчич му ЖЕСТОКО ОДГОВОРИО!

Како преноси Јутарњи лист, реч је о Ж.А. (37) из Ријеке и нешто старијем Д.Ж. из Сиска. Њих двојица су у уторак, након вечере у једном познатом новљаском ресторану, сели у нови „BMW“ 4 . који је Ж.А. управо био купио па је позвао свог пријатеља да га мало тестирају.

Кренули су на заобилазницу изнад места, киша је ромињала, а пут је био мокар. Довољно да у брзој вожњи Ж.А. изгуби контролу над управљачем, излети са цесте и удари у бетонски зид и стуб од расвете. Од снажног ударца аутомобил се преврнуо на бок и запалио, а обојица мушкараца су изгорела у возилу до непрепознатљивости.

СДА СЕ ЗАЛАЖЕ ЗА ОСАМОСТАЉЕЊЕ СРПСКЕ?! Додик: Иницијатива СТРАНКЕ БАКИРА ИЗЕТБЕГОВИЋА значи крај БиХ!

– Полиција још није утврдила идентитет страдалих особа. О томе ћемо имати више информација након што добијемо резултате обдукције – казала је портпаролка ПУ личко-сењске Маја Брозичевић.

– До несреће је дошло кад је НН особа управљала аутомобилом ријечке регистрацијске ознаке и због неприлагођене брзине кретања изгубила надзор над аутомобилом, па је слетео ван пута и ударио у бетонски зид и стуб јавне расвете, након чега је до самозапаљења аутомобила – поновили су у полицији личко-сењске жупаније.

ТРАЖЕ ПРОМЕНУ ИМЕНА РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ? Федерација спрема свилени гајтан

– Аутомобил је плануо одмах, чим се преврнуо. Неки су мештани скочили у помоћ, ватрогасци су дошли у року пет минута, али ватра се тако брзо проширила да им се помоћи није могло. Највероватније су били мртви и пре избијања пожара – казали су мештани који су у шоку због страдања двојице пријатеља.

(ВИДЕО) ОВО НИЈЕ ОЧЕКИВАО! РУСКА НОВИНАРКА ЋАСКАЛА СА ВУЧИЋЕМ, ПА МУ УДЕЛИЛА КОМПЛИМЕНТ: Ево шта јој је кроз осмех одговорио председник Србије

„САДА ПЛАЧЕ И ОДБИЈА ДА ЈЕДЕ“ Каже да се каје што је убио друга из детињства, али Вељков стриц тврди да је злочин УНАПРЕД ИСПЛАНИРАН

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ВИДЕО) Како се калио „Путинмобил“

Дубоки удар: Америка започела још једну „меку интервенцију“ у Јужној Америци

ЦРНОГОРСКОГ ДИВА ОД 2 МЕТРА СУ СЕ СВИ ПЛАШИЛИ КАО САМОГ ЂАВОЛА: Аркан је само једном виђен како плаче, на сахрани овог човека!

ТАЈНА ШИФРА ЗА ЛИКВИДАЦИЈЕ! Само 10 минута после суровог убиства шкараљца Далибора Ђурића снајпером у затвору, стигла је ОВА ПОРУКА! КЛУПКО СЕ ОДМОТАВА

ЗАОШТРАВА СЕ СИТУАЦИЈА Тачи спреман на акцију против Срба – много опаснију од такси

БОМБА СА МОСКОВСКЕ БЕРЗЕ: Директор предлаже Думи: Заменимо амерички долар руским ЗЛАТОМ!

Извор: Jutarnji list; D.K.

Оставите коментар