Свет

ЈЕЗИВА МИСТЕРИЈА ИХ МУЧИ ВЕЋ 10 ГОДИНА: Мало-мало па у шетњи на обали налете на ЉУДСКО СТОПАЛО! Свако има РАЗЛИЧИТУ ТЕОРИЈУ одакле потичу

Још од 2007. године Британска Колумбија сусреће се са помало необјашњивим појавама. У одређеним периодима на обалу испливају људска стопала с ципелама. Задњи пут се то догодило овог викенда.

На острву Габриола на којем живи око 4.000 људи, човек је док је шетао пронашао стопало у обући. До сада је на обалама Британске Колумбије пронађено укупно 14 стопала.

(УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО) Камере у биоскопу снимиле како бизнисмен сексуално злоставља девојчицу! А њена мајка цело време седи поред њих

О њима постоје различите теорије. Неки говоре да је реч о жртвама цунамија, неки да је реч о трговини људима, а неки сумњају да их је у море можда бацио серијски убица.

ЛУДИЛО У ХРВАТСКОЈ НЕ ПРЕСТАЈЕ! УСТАШЕ ТРАЖЕ РЕФЕРЕНДУМ ДА ИЗБАЦЕ СРБЕ ИЗ САБОРА: Потребно им 400.000 потписа

Форензичари пак кажу да је реч о самоубиствима и несрећама.

Дошао да сведочи, поздравио судију са „Помаже Бог“ и – завршиће у затвору

Енди Вотсон, портпарол одељења за судску медицину Универзитета у Британској Колумбији каже да су успели да идентификују девет стопала.

Већина пронађених стопала била су мушка. Њих девет су била десна, три су била величине 45,5. Стопало које је пронађено 2012. године припадало је мушкарцу који се удавио пре 25 година за време риболова.

ФИЛМСКА ПРИЧА СРБИНА КОЈИ ЈЕ ИЗУМЕО ПРВУ МАШИНИЦУ ЗА ШИШАЊЕ: У Србији су га сматрали чудаком, а Енглеска је присвојила његове милионе

„Ми можемо тачно да одредимо да ли је стопало припадало човеку који се удавио, да ли је неко намерно одвојио стопало од тела или се оно одвојило на природан начин“, каже Вотсон.

(ВИДЕО) СИРИЈЦИ ШОКИРАЛИ СВЕТ, ОТКРИЛИ ТАЈНО РАКЕТНО ЧУДОВИШТЕ ГОЛАН-1000: Ово оружје донеће им победу у рату?!

Будући да су морске струје на том месту врло јаке, могуће је да су нека стопала дошла из Аљаске. За теоретичаре завере та објашњења нису прихватљива и верују да постоје нека друга.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ВИДЕО) ГРЧКА И ТУРСКА НА ИВИЦИ РАТА, ДОВОЉНА ЈЕ ИСКРА ДА ЗАПАЛИ СВЕТ: А, сви гледају само у Иран и у Северну Кореју!

РУСКИ ДИПЛОМАТА ИЗНЕО ШОКАНТНЕ ТВРДЊЕ: Косовска војска тајно се обучава у Бондстилу!

(ВИДЕО ПОЛУПАНЕ ГЛАВЕ ФУДБАЛЕРИМА СПОРТИНГА: Навијачи упали на тренинг и…

Извор: Курир.рс/24сата.хр

Оставите коментар