Друштво Србија

ЈЕЗИВА ИСПОВЕСТ ОЦА КОЈЕМ СУ ОТЕЛИ ЋЕРКУ У ПОРОДИЛИШТУ: Прогласили је мртвом, а после 19 година ју је пронашао, а онда је уследио још један ШОК!

Потресна животна прича Дарка Ковачевића шокирала је целу Србију.

ПРИШТИНА ПРЕТИ ХАПШЕЊЕМ СРБА уколико буду формирали ЗСО!

Наиме, пре 19 година отето је његово дете недуго након рођења. Мада је након много година успео да задовољи правду и сазна ко је и где се налази његова ћерка, она још не зна ко јој је биолошки отац.

Према његовим речима, дете му је отето недуго након рођења, а као изговор му је дата кожна болест детета, због које је пребачено на Институт за неонатологију.

ЕВО ЗАШТО ЈЕ РОСУ ОБИЧНА НАОРУЖАНА БАНДА А НЕ ОЗБИЉНА СПЕЦИЈАЛНА ЈЕДИНИЦА: Откривамо вам пет кључних грешака које су направили!

Након двадесет дана боравка у болници, сазнао је да је његова ћерка преминула. Четири године касније наилази на нелогичности које га наводе да траг да је његово дете отето, а не мртво.

НОВАЦ „ЗЕМУНАЦА“ ЗАКОПАН У ТЕГЛАМА?

– Умрлица стиже након 19. година, а у њој нетачни подаци. Да је дете последњи пут боравило у нашем дому, а умрло у амбуланти. То је још више подрејало сумњу – објаснио Дарко.

(ВИДЕО) КАКВА ГОЛЧИНА! Оваква мајсторија се виђа само једном у животу!

10 СРБА УЧЕСТВОВАЛО У ХАПШЕЊУ ЂУРИЋА! Одрадили прљав посао, ОДАО ИХ АЛБАНАЦ!

Дарко је поднео оптужницу, након чега креће мукотрпна борба за ћерком, почев са прикупљањем документације, која је, по његовим речима, кључна у овом случају.

Године 2004. године креће његова борба подизањем оптужбнице чије елементе наводи.

– Злоупотреба службеног положаја, фалсификовање докумената, отмицу детета из породилишта… – наводи господин Ковачевић.

Састанак у Митровачком двору – постављена табла ЗСО: Нека нас хапсе, ако могу све!

– Добио сам Извод из матичне книге рођених где моје дете нема има. ни презиме, ни матични број, матичне бројеве немамо ни ја ни моја жена, као да не постојим. Затим, Институт о смрти немамо јер смо послали општини Савски венац, моје дете није заведено да је рођени, нити да је умрло. Касније, добијам из погребног да је моја ћерка умрла 3.8, а да је кремација обављена 17.9. после 45 дана. Институт нема патологију, па се питам где су спалили дете – објаснио је гост „парова“ низ нелогичности.

Целу папирологију Дарко је показао на увид и додаје да је потврду о смрти добија тек након 19 година. Наиме, у споменутој умрлици стоје нетачни подаци, да је последње дететово пребивалиште било док Ковачевића, те да је умрло у амбуланти.

Много година касније Дарко је успео да пронађе своју ћерку, и не крије да би волео да живи са њом и да га прихвати као оца, а урадиће ДНК тест као би утврдили да ли је он њен прави отац.

– Њена воља, њен избор, ја сам ту да покушам, али нећу јој узети за зло – рекао Ковачевић.

Гост „Парова“ поделио је са знатижељним такмичарима у чему лежи кључ његове истрајности и још једном изненадио све:

Вучић поручио да је војска спремна да уђе на Косово и одложио предлог за решавање проблема! Нови датум је…

– Са 12 година сам први пут упознао свог оца. Мајка ми је рекла ко је, али га никада нисам видео. Међутим, након задиркивања вршњака јавила се жеља да га упознам, то се и десило. Верујем да у томе лежи кључ моје борбености. Читавог живота сам вапио за породицом – објаснио је.

По узору на њеогову причу, али и причу родитеља са истим проблемом снимљен је филм „Рођени отети“.

Дарко, заједно са супругом, глумио је у споменутом филму, у којем је јасно приказана патња многих породица чија деца су нестала из породилишта под нејасним околностима.

https://www.facebook.com/govorisrbija

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ЦРНА ГОРА СТАЛА УЗ АМЕРИКУ: Из Подгорице протерују руске дипломате

СРПСКО НЕ ЛОНДОНУ! Нећемо против Русије

Рјабков: Русија процењује ниво непријатељства

ДОДИК: Косово је, уз БиХ, доказ пропалих покушаја Запада

Извор: Kurir.rs/happy

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
14°
20°
Thu
21°
Fri
23°
Sat
25°
Sun