ВИДЕО Свет

(ВИДЕО) ЈЕЗИВА ИСПОВЕСТ ЧОВЕКА КОЈИ ЈЕ УМРО 3 ПУТА: Видео сам мртвог оца и нерођену браћу…

Џули Кемп и њена породица су пре 19 година доживели стравичну несрећу у којој су погинули њен супруг Енди, а она и њихов син Ландон једва су извукли живе главе. Возило је било толико уништено након што се у њега залетело возило Хитне помоћи у раскрсници да спасиоци нису ни видели да је у ауту био и дечак.

Схватили су да је дете унутра тек када су видели његову ципелу. Када су успели извући Ландона из аутомобила, није давао знаке живота. Био је у коми. Лекари нису мислили да ће Ландон успети да се опорави, али након две недеље дечак се пробудио из коме.

(УЗНЕМИРУЈУЋИ ФОТО) СТРАВИЧАН УДЕС КОД КУЛЕ ГЕНЕКС: Возио у контра смеру, па се закуцао у други ауто и на месту погинуо! Још 6 повређених!

Џули тврди да није имао ни трага оштећења на мозгу иако му је глава била тешко повређена и лекари су сматрали да ће остати на нивоу осмогодишњака ако се икад пробуди. Уместо тога, Ландон је имао невероватну причу о загробном животу. Џули је оклевала да каже сину како му је отац умро, али Ландон је, тврди, то све већ знао. Наиме, на дан несреће Ландон је чак три пута умро и лекари су га успели оживети сваки пут. Док је био мртав, тврди, сваки пут је био у рају и тамо је срео свог оца и његовог пријатеља који је умро неколико месеци раније.

ДАНАС СУНЧАНО И ТОПЛО, А ОД СУТРА…

– Нико од нас није рекао ни реч један другоме, али ми смо сви стајали тамо – рекао је Ландон. Али, то није било најшокантније што је рекао својој мајци.

ДЕТАЉ КОЈИ СУ МНОГИ ПРОПУСТИЛИ! Празно место у цркви на венчању принца Харија крије тужну тајну!

– Успут, мама, видео сам и твоје друго двоје деце – рекао је. Џули прво није знала о чему говори, а онда јој је синуло да мисли на њене две неуспеле трудноће у којима је спонтаним побачајем изгубила децу. Ландону никад није то споменула.

СЕСТРА ДАРЕ БУБАМАРЕ УХАПШЕНА ЗБОГ ДРОГЕ! Певачица у шоку: Не верујем, она је дивна, немогуће да је ДИЛЕР

– Знао сам да су ми то брат и сестра, иако ми нитко ништа није рекао о њима. Када сте на небу, знате ко је ко – каже Ландон који је уверен да је трећи пут кад је умро срео Исуса који му је задао да се врати у живот и шири веру, испричао је за католичку телевизију.

(ВИДЕО) БАЦИЛИ ГА НА ЗЕМЉУ И ШУТИРАЛИ У ГЛАВУ: Грађани брутално напали градоначелника Солуна (75)

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

МИЛО КАО ТРАМП: Црна Гора диже зид према Албанији?

СТРАВИЧАН КРАЈ: Ево шта би се догодило са телом да сте у свемиру БЕЗ ОДЕЛА!

(ВИДЕО) АПОКАЛИПСА НА ЗЕМЉИ СЕ УПРАВО ДОГАЂА: Рајско острво прогутала огњена ватра!

Немачки медији: Путин је господар светске политичке сцене

Кина и Америка постигле велики договор

НЕ МОГУ БЕЗ ХРТКОВАЦА, УБИ МЕ НОСТАЛГИЈА! Шешељ открио зашто је купио кућу у селу због којег га је Хаг осудио!

Извор: Србија Данас

Оставите коментар