Pixabay
Србија Хроника

ЈЕЗИВ СЛУЧАЈ ЗЛОСТАВЉАЊА У КПЗ У ВАЉЕВУ: Извадили му зуб и терали га да једе измет

Полиција је у више одвојених акција на сузбијању криминала ухапсила 67 особа, док је против 129 људи поднела кривичне пријаве у редовном поступку. Иза решетака се на основу расписаних потрага нашло још осам особа.

Ексклузивни интервју: Историчар из Хрватске-СРБИ НИСУ ИЗГУБИЛИ КОСОВСКИ БОЈ!

– Заплењен је 83,1 килограм дроге, од чега је 82,8 килограма марихуане. Откривене су и две лабораторије за узгајање марихуане у Београду и Сомбору. У акцији је одузето и 13 пушака, 10 пиштоља, као и 287 метака. Лисице на руке стављене су и двадесеторици пљачкаша који су заједно са још 42 разбојника против којих је поднета пријава ојадили 235 објеката – каже извор Српског телеграфа из истраге.

Кривична пријава

Према његовим речима, полиција је открила и стравичан случај злостављања у Казнено-поправном заводу (КПЗ) за малолетнике у Ваљеву. Наиме, тројица штићеника брутално су се иживљавала над једним другом, извадили му зуб и терали га да једе измет.

ХОРОР У БАТАЈНИЧКОЈ ШКОЛИ, РОДИТЕЉИ У ШОКУ: Терали ђаке да гледају абортус и искасапљене фетусе?! Седмацима било мука од језивих призора

За мучење и злостављање осумњичени су Ервин Е. (19), Радиша Г. (23) и Бранислав З. (22), против којих је поднета кривична пријава у редовном поступку.

– Тројица насилника су најпре психички малтретирали штићеника КПЗ, вређали га, псовали и називали погрдним именима. Потом су и физички насрнули на њега и ударали га по глави и телу. Међутим, нападачи се ту нису зауставили. Везали су један крај канапа за његов зуб, а други за браву врата. Злостављани младић је јаукао и запомагао, на све начине покушавао да се одбрани, али безуспешно, јер су га насилници и даље млатили. Тад су нагло повукли браву и ишчупали му зуб – прича наш саговорник.

(ВИДЕО) ЗАБОРАВЉЕНИ СНИМЦИ ОТКРИЛИ ТАЈНУ: Американци све време НА НИШАНУ ове земље, а да то нису ни знали!

Безуспешно се бранио

Како додаје, ни ту није био крај мукама претученог штићеника затвора за малолетнике.

(ФОТО) ДЕТАЉИ СТРАВИЧНЕ НЕСРЕЋЕ НА АУТО-ПУТУ: Ово је Тијана Павић, докторка која је погинула. Стајала у колони када је на њу налетео КАМИОН!

– Тројица злостављача су отишла толико далеко да су терала жртву да једе измет. Толико су се иживљавали над младићем и малтретирали га да су га на крају и истетовирали, чему се он безуспешно супротстављао, али су насилници били јачи – објашњава извор Српског телеграфа из истраге.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

СРАМНО СЕ БРАНИО: Ујак силовао девојчицу од девете године, одала га једна реч телефонског разговора

ПРОТЕСТ ДАЧИЋА КОД БРИТАНАЦА: Ово је недопустиво!

Прва реакција Северне Кореје на Трампово повлачење

СКАНДАЛ! Хрвати отимају имовину 180 српских фирми вредних 3 милијарде евра! ПРОНАШЛИ НАЧИН ДА ОЗАКОНЕ ПЉАЧКУ

Амерички специјалци који чувају нуклеарне пројектиле узимају ЛСД

Извор: Република

Оставите коментар